Maak uw terrasoverkapping compleet

Met een houten, aluminium of stalen terrasoverkapping beschikt u over een heerlijke plek om te relaxen. Wilt u het maximale uit uw terrasmomenten halen? Of uw overkapping omtoveren tot buitenkamer? Maak uw overkapping dan compleet met onze accessoires. Welk model overkapping u ook hebt, wij zorgen voor terrasbeglazing, zonwering, windschermen, screens, lichtlijsten en terrasverwarming op maat. Alle accessoires die Jumbo aanbiedt zijn van de hoogste kwaliteit. Onze experts beoordelen ieder product op zijn visuele kenmerken en op de technische kwaliteit voor dat deze in ons assortiment komt. Daardoor kunnen wij u de hoogste garanties en de beste kwaliteiten garanderen.

Windscherm

U zit lekker ontspannen op uw terras. Met houten lamellen wanden, screens en glazen schuifpanelen zit u uit de wind. Dit is makkelijk realiseerbaar door met één armbeweging het glas, scherm of wand uit de cassette te laten komen

Windschermen

Screens

Met deze screens kunt u openingen tot 18 m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op het terras. De screens rolt u heel eenvoudig uit hun cassette.

Screens

Onderzonwering

Onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. Met een druk op de knop laat u het zonwerende doek naar beneden schuiven. Het doek weert licht en warmte.

Onderzonwering

Verandaverlichting

De slanke lichtlijst van Jumbo, voorzien van spots, zet uw terras in een romantisch licht. Deze lichtlijsten kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of overkappingen.

VERANDAVERLICHTING

Terrasverwarming

Gezelligheid kent geen tijd en als de barbecue al uit is, bent u nog lang niet uitgepraat. Schakel de infrarood terrasverwarming in en al na 2 seconden voelt u hoe een behaaglijke warmte zich verspreidt over het terras.

Terrasverwarming

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10