Onderzonwering: nooit meer verblind

Het voordeel van een glazen overkapping laat zich raden. Zelfs in het vroege voorjaar en het late najaar kunt u heerlijk op het terras zitten. Het glas versterkt de zonnewarmte, die onder de overkapping blijft hangen. Maar wat als het hartje zomer is en de zon hoog aan de hemel staat? Als u over onderzonwering beschikt, hoeft u slechts de afstandsbediening bij de hand te hebben.

Helemaal in stijl

Onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins. En om het helemaal af te maken, zorgen we dat het garnituur dezelfde kleur heeft als het aluminium van de overkapping.

Geruisloos in- en uitrollen

Met een beetje overkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Één druk op de knop en de elektromotoren doen geruisloos hun werk. Het doek staat altijd strak.

Tijd om te relaxen zonder te zweten

Hebt u al een terrasoverkapping? Of bent u van plan een overkapping te realiseren? Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt. Zo geniet u van zonnewarmte in voor- en najaar én van schaduw in de zomer. Heerlijk.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!