Onderzonwering: nooit meer verblind

Het voordeel van een glazen overkapping laat zich raden. Zelfs in het vroege voorjaar en het late najaar kunt u heerlijk op het terras zitten. Het glas versterkt de zonnewarmte, die onder de overkapping blijft hangen. Maar wat als het hartje zomer is en de zon hoog aan de hemel staat? Als u over onderzonwering beschikt, hoeft u slechts de afstandsbediening bij de hand te hebben.

Helemaal in stijl

Onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins. En om het helemaal af te maken, zorgen we dat het garnituur dezelfde kleur heeft als het aluminium van de overkapping.

Geruisloos in- en uitrollen

Met een beetje overkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Één druk op de knop en de elektromotoren doen geruisloos hun werk. Het doek staat altijd strak.

Tijd om te relaxen zonder te zweten

Hebt u al een terrasoverkapping? Of bent u van plan een overkapping te realiseren? Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt. Zo geniet u van zonnewarmte in voor- en najaar én van schaduw in de zomer. Heerlijk.

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10