Screens voor veranda: uit de wind, uit de zon

Als u op uw terras zit, wilt u geen last hebben van zon of wind. Niet voor niets hebt u gekozen voor een luxe overkapping. Zo creëert u schaduw én bent u beschut tegen neerslag. Toch kunnen zonlicht en wind een spelbreker zijn: de voor- en zijkanten van uw terrasoverkapping zijn nog open. Speciaal daarvoor hebben we bij Jumbo handige screens.

Windvast en geruisloos

Met de screens kunt u openingen tot maar liefst 18 m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op uw terras. De screens rolt u heel eenvoudig uit hun cassette – met een druk op de knop. Daarbij lopen de screens door geleiderails met borstels. Volledig geruisloos en zonder het risico dat ze gaan klapperen of zelfs uitscheuren door de wind.

Overkapping of buitenverblijf?

Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Een heerlijk gevoel. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Een aanrader

Als u een terrasoverkapping hebt of overweegt, is een screen zeker een aanrader. Los van de schaduw zorgt het ook voor privacy. Wilt u lekker ontbijten op uw eigen terras, dan hoeft u zich niet eerst aan te kleden. Kwestie van de screens naar beneden en uw gang gaan. In onze showroom laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ook dat is een aanrader…!

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10