Verlichting voor uw terrasoverkapping: bij het vallen van de nacht

Als er een zonnige dag voorbij is, breekt er een mooie avond aan. Neem plaats op het terras, en als zelfs het laatste avondrood verdwenen is, heft u het glas! Te donker wordt het niet: u schakelt gewoon de verlichting in. De slanke lichtlijst van Jumbo, voorzien van spots, zet uw terras in een romantisch licht. Deze lichtlijsten kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of overkappingen.

Zelfde stijl, zelfde kleur

Wij leveren de terrasverlichting in dezelfde kleur als de kleur van het garnituur van uw zonwering. Zo vormen verlichting en zonwering of overkapping één geheel. Stijlvol en uitnodigend.

Wordt het al ´n beetje donker?

De terrasverlichting door middel van lichtlijsten maakt lange avonden op het terras mogelijk. Daarnaast is de verlichting van de gevel uitermate fraai. Wacht tot het schemerig wordt, dim de spotjes tot het gewenste niveau en geniet van deze sprookjesachtige aanblik.

Verlicht uw terras

Als u een terrasoverkapping laat plaatsen, is dat het beste moment om over de verlichting na te denken. Wij kunnen de lichtlijsten namelijk in precies dezelfde kleur uitvoeren als de rest van de garnituur. Door deze meteen bij het plaatsen van de overkapping te monteren, is de verlichting mooi geïntegreerd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de aansluiting van de elektra.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!