Windscherm voor uw terras: de wind blijft buiten

U herkent het vast. U zit lekker ontspannen op uw terras. Even een moment voor uzelf en voor uw familie of vrienden. Alleen zou u graag uit het zicht én uit de wind zitten. Hoe realiseert u dat? Jumbo geeft het antwoord met houten lamellen wanden, screens of glazen schuifpanelen. Dit kan met één armbeweging worden toegepast.

Ook tegen de regen

Als u een overkapping hebt, kunt u ook bij regenweer lekker buiten zitten. Staat er wind, dan kunt u last hebben van slagregen. Met het windscherm bent u van beide af. Het houdt de wind tegen én is voldoende dicht om u op het terras droog te houden. U hebt het weersbericht niet nodig om een tuinfeest te plannen.

Gemak dient de mens

De windschermen van Jumbo zijn uitermate gemakkelijk in gebruik. Tegelijk is het scherm zo sterk, dat een verdwaalde voetbal weinig schade kan aanrichten. Berekend op het dagelijkse leven.

Uw eigen hoekje

Heeft u een compacte achtertuin of een royale, landschappelijke tuin? Bijna iedereen vindt het prettig om een beschutte zithoek te hebben. Dat herkent u vast. Met het windscherm van Jumbo maakt u uw terras nog intiemer. Bestel het windscherm meteen in de kleuren van uw overkapping en/of (onder)zonwering!

Wat een rust en toewijding !! Alles op de centimeter nauwkeurig . Vakmanschap hoog in het vaandel!!
- Velp
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
9.7
Wat [...]
- Velp

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

25 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10