Windscherm voor uw terras: de wind blijft buiten

U herkent het vast. U zit lekker ontspannen op uw terras. Even een moment voor uzelf en voor uw familie of vrienden. Alleen zou u graag uit het zicht én uit de wind zitten. Hoe realiseert u dat? Jumbo geeft het antwoord met houten lamellen wanden, screens of glazen schuifpanelen. Dit kan met één armbeweging worden toegepast.

Ook tegen de regen

Als u een overkapping hebt, kunt u ook bij regenweer lekker buiten zitten. Staat er wind, dan kunt u last hebben van slagregen. Met het windscherm bent u van beide af. Het houdt de wind tegen én is voldoende dicht om u op het terras droog te houden. U hebt het weersbericht niet nodig om een tuinfeest te plannen.

Gemak dient de mens

De windschermen van Jumbo zijn uitermate gemakkelijk in gebruik. Tegelijk is het scherm zo sterk, dat een verdwaalde voetbal weinig schade kan aanrichten. Berekend op het dagelijkse leven.

Uw eigen hoekje

Heeft u een compacte achtertuin of een royale, landschappelijke tuin? Bijna iedereen vindt het prettig om een beschutte zithoek te hebben. Dat herkent u vast. Met het windscherm van Jumbo maakt u uw terras nog intiemer. Bestel het windscherm meteen in de kleuren van uw overkapping en/of (onder)zonwering!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!