aluminium terrasoverkappingen met stijl

U hebt niet veel ruimte nodig om in de buitenlucht te ontspannen. Neem een zit op het terras in uw tuin, zak onderuit en vergeet de wereld om u heen. Heerlijk. Maar wat als de zon heet wordt of de lucht betrekt? Met een terrasoverkapping van aluminium maakt u zich daar geen zorgen over. U zit altijd droog, beschut tegen de felle zon en neerslag. Kies voor een aluminium overkapping met doekmet glas of de minimalistische square! Als u eenmaal een aluminium overkapping met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

Aluminium Overkapping Square

Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Aluminium overkapping glas Square

Aluminium overkappingen met doek

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek. Met een druk op de knop van de afstandbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden.

Aluminium overkapping met doek

Aluminium overkapping met glas

Uw terras is veel meer dan alleen een verhard gedeelte in uw tuin. Tenminste, u kunt er meer van maken. Een plaats om te ontspannen en geen zonnestraaltje te missen… Een plaats waar u dagelijks tot rust komt, zonder dat u daar het weerbericht voor nodig hebt.

Aluminium overkappingen glas

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10