Aluminium overkapping met glas 'Square': lumineuze harmonie!

Minimalisme en design tot in het laatste detail. Een verrijking van uw woning en haar omgeving. Door dit ontwerp komt het daglicht optimaal binnen en beleeft u het buitenleven van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, het hele jaar.

Laat geen lichtstraal verloren gaan. Schuif het glaswerk open en verbindt het buitenleven nóg meer met binnen. Dichtschuiven en u geniet tot ’s avonds laat onder uw overkapping.


Schuif buiten naar binnen

Licht én stijlvol. Twee elementen uit het design van deze minimalistische creatie. Typerend zijn de dunne staanders die overlopen in het glazen dak. Zonlicht vult uw overkapping.


Licht materiaal

Behoefte aan schaduw, privacy of wat warmte? Breng de horizontale jaloezieën eenvoudig in stelling. Of activeer de infrarood heaters voor een lekkere warme gloed.


Luxueuze technieken

Een parel voor iedere woning

De Aluminium Square Overkapping is een prachtige aanwinst voor iedere woning. Het design, met zijn elegante staanders en daartussen niets dan glas, speelt hierin een grote rol. De minimalistische karaktereigenschappen van Jumbo komen in deze overkapping overduidelijk terug. Een gegarandeerd stijlvolle toevoeging.

BINNEN EN BUITENLEVEN IN PERFECTE HARMONIE

Bij Jumbo hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van aluminium overkappingen. En al even lang horen we de ervaringen van gebruikers. Dat heeft geleid tot de allerbeste overkappingen. Praktisch, stijlvol en kwaliteitsbewuste oplossingen uit het hart gegrepen. In onze showroom laten we ze u graag zien.

Haal het maximale uit je tuin

Een overkapping verbindt binnen met buiten. De beleving van uw tuin voelt als nooit tevoren. Een ultieme beleving van dit gevoel komt bovendrijven met een vrijstaande overkapping in uw tuin. De aluminium Square overkapping leent zich hier perfect voor.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

Genieten onder en rondom uw overkapping gaat u zeker doen. Wilt u uw zintuigen nog eens extra prikkelen? ’s Avonds heerlijk weg kunnen dromen terwijl een heater de temperatuur aangenaam houdt... Of aan de hitte van een zomerdag ontsnappen door het zonwerende doek of de lamellen te laten zakken... Uw eigen comfort bepaalt u tot in de perfectie..

Geïntegreerde lampen

Dit zijn stijlvolle sfeerbepalers die graag gezien worden wanneer de avond valt. Lampen die perfect aansluiten op het design van de overkapping. Lampen die bovendien zorgen voor een ongeëvenaarde avondbeleving. Sfeervol, praktisch én gemakkelijk. Bereik de sfeer van vijftig kaarsen samen, met één druk op de knop.

Comfortabele warmte

Met een beetje extra warmte geniet u het hele jaar van het buitenleven. Ook onder een kraakheldere sterrenhemel gaat u het niet meer koud krijgen. Het heeft iets romantisch. Wanneer de avond valt hoeft u niet te verkassen. Lekker lang genieten.

Uitschuifbare zonwering

De aluminium Square overkapping laat veel zonlicht binnen. Natuurlijk wilt u zich hier zo nu en dan tegen kunnen weren. Kies in dat geval voor een zonwerend doek onder het glazen dak. Perfect om het koel te houden. Helemaal te bedienen op afstand. Wat een luxe.

Afstandsbediening

De heaters worden geactiveerd, de lampen ontstoken en de lamellen dalen neer. Allemaal vanuit uw favoriete stoel met één afstandsbediening. Alle accessoires zijn met één afstandsbediening te regelen.

Wat wenst u zich nog meer?

Overkappingen ontwerpen, produceren en plaatsen kunnen wij als de beste. Maar daar houdt het niet bij op. Ook alle aanverwante oplossingen ontwerpt en bouwt Jumbo zelf. Niets is onmogelijk.

Buitenleven uit de kunst

Ziet u zichzelf al zitten? Heerlijk genietend van de rust en al het moois in uw tuin. Het wordt de fijnste plek van uw huis. U bent buiten maar toch binnen. Alle luxe die u binnen gewend bent, maar dan in uw tuin. Dit is buiten zijn in uw eigen huis. Buitenleven ten top.

Ontdek ook onze

Lamellen overkapping

Open de lucht!

  • Ontsnap aan de hitte
  • Unieke lamellen voor optimale controle
  • Voel de wind op comando
  • Geen verlies van licht in uw woning/li>

Aluminium overkapping met Doek

Zonlicht op bestelling

  • Schaduw met één druk op de knop
  • Doekkleur naar keuze
  • Weersbestendig en duurzaam
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €7.550,-

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10