Aluminium overkappingen met doek: zonlicht op bestelling

Het geheim van vrije tijd is ermee doen wat u wilt. Daar hoort een overkapping bij die heel flexibel is: de aluminium overkapping met zonwerend doek. Eén druk op de knop en het is geen overkapping meer, maar een plaats voor zonaanbidders. Het is maar waar u vandaag zin in hebt.

Als u de aluminium terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. Ze maken kwaliteit zichtbaar en het design overtuigend.


Puur design

Een overkapping moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze overkapping u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.


Lekker comfortabel

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium overkapping járenlang als nieuw.


Lange levensduur

Voor elk terras

De rust en schaduw die een aluminium terrasoverkapping in uw tuin brengt, is een ware luxe. Maar dat wil niet zeggen dat u veel ruimte nodig hebt om hiervan te genieten. In een compacte achtertuin past een aluminium overkapping met doek. En voor horecaterrassen met tientallen couverts hebben we ook oplossingen. Schaduw genoeg.

Tegen een gevel óf vrijstaand

De aluminium overkapping wordt meestal tegen de gevel van een woning geplaatst. U echter ook een vrijstaande overkapping realiseren. Handig voor terrassen die verder van uw huis afliggen. Een parasol staat meestal net verkeerd of is windgevoelig. De aluminium overkapping biedt een comfortabele oplossing.

Genoeg daglicht in huis

Het voordeel van de terrasoverkapping met doek is dat u alleen schaduw hebt, als u dat zelf wilt. Op donkere dagen valt het daglicht ongehinderd naar binnen. Zo geniet u van een woonkamer met veel licht én een terras met veel schaduw. Alles op z’n tijd.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

Een terras met een aluminium overkapping is een oase van rust. Alleen de schaduw al, en het idee dat u altijd droog zit. Maar er valt nog meer te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort. We geven u alvast een paar ideeën.

Muziekje erbij?

Als u lekker wilt ontspannen, kan een muziekje helpen. Voortaan klinken uw favoriete nummers gewoon uit de speakers onder uw overkapping. Stijlvol weggewerkt, en zoveel mogelijk geïntegreerd. Dat staat fraai en het maakt het verblijf voor u en/of uw gasten nog aangenamer.

Met één druk op de knop

Het doek van uw overkapping bedient u natuurlijk met de handzender. Comfortabele afstandsbediening, waarmee u het doek zover laat uitrollen als u wilt. Met dezelfde handzender bedient u ook andere accessoires.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch. Als de schemering invalt en de vleermuizen rondscheren gewoon buiten blijven zitten. Relaxend, genietend, pratend, lezend tot in de kleine uurtjes. Met een heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Cadeautje uitpakken

Elke terrasoverkapping heeft een grote verrassing voor u in petto. Wat die verrassing is, weet u straks pas. Als u naar buiten kunt lopen en plaats kunt nemen onder het zonwerende doek. Na verloop van tijd ontdekt u dat elke seizoen veel meer mooie relaxmomenten biedt dan ooit tevoren. Zie het als een cadeau dat u na jaren nog aan het uitpakken bent. Na 30 jaar durven we u dat te voorspellen.

Ontdek ook onze

Houten overkapping met Doek

Rol de schaduw uit met één druk op de knop

  • Hardhout ontmoet RVS
  • Ijzersterk en duurzaam
  • Zo groot als u wilt
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €8.150,-

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10