Aluminium overkappingen met glas: wat een luxe!

De aluminium overkapping met glas maakt van uw terras een verleidelijke plaats om te vertoeven. Wat een luxe! Dankzij het glas houdt u ook in huis een royale lichtinval. Om te genieten van het buitenleven hoeft u niet te verhuizen, of het moet zijn naar uw terras…

Als u de aluminium terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. Ze maken kwaliteit zichtbaar en het design overtuigend.


Puur design

Een overkapping moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze overkapping u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.


Lekker comfortabel

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium overkapping járenlang als nieuw.


Lange levensduur

Het resultaat van ervaring

Bij Jumbo hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van aluminium overkappingen. En al even lang horen we de ervaringen van gebruikers. Dat heeft geleid tot de allerbeste overkappingen. Praktisch, stijlvol en kwaliteitsbewuste mensen uit het hart gegrepen. In onze showroom laten we ze u graag zien.

Alleen al voor het oog

Vooruit, u zult de aluminium terrasoverkapping niet alleen om esthetische redenen plaatsen. Maar één ding is zeker: de overkapping geeft uw woning extra charme. De gevel met terrasdeuren krijgt een royale, rijke uitstraling. Het is duidelijk: wie hier woont, houdt van het goede leven. Bij Jumbo geven we niet voor niets veel aandacht aan het design!

Sterk glas

Voor de aluminium overkapping gebruiken we gelaagd glas. De voordelen? Dit glas is geluidsdempend. Licht wordt ongehinderd en ongekleurd doorgelaten (wel zo prettig in huis). Als er ’s winters een flink pak sneeuw valt, hoeft u nergens over in te zitten. Het gelaagd glas is erop berekend.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

In onze showroom zult u zien dat elke terrasoverkapping maatwerk is. Niet alleen wat de letterlijke afmetingen betreft. Ook qua uitvoering en opties valt er genoeg te kiezen. Denk eens na over het gebruik van uw overkapping en ontwerp samen met ons de ideale oplossing. Laten we u alvast inspireren.

Zon weg, licht aan

Bij buiten zitten denkt u misschien vooral aan zonnige dagen. Maar als u eenmaal een overkapping met glas hebt, kijkt u daar anders tegenaan. Zon of geen zon, daglicht of pikdonker: met de nodige sfeerverlichting wordt uw terras er alleen maar aantrekkelijker op….

Altijd lekker warm

Met een heater onder uw overkapping houdt u maar weinig redenen over om naar binnen te gaan. De naar keuze elektrische of gasheater verspreidt een aangename warmte. Als de maan hoog staat en de sterren pinkelen, blijft u lekker buiten zitten.

De details die het ‘m doen

Als u oog hebt voor details, zullen accessoires als het design handvat u aanspreken. Een mooi ontwerp voor de glazen schuifwand. Het handvat is vervaardigd van RVS.

Nooit meer verblind

Een laagstaande zon kan voor hinderlijke lichtinval zorgen onder uw terrasoverkapping met glas. Onderzonwering is een luxe en handige manier om dit op te lossen. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins. En om het helemaal af te maken, kunnen we de onderzonwering integreren in de houten constructie.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Naar binnen om te slapen

Dat wordt genieten, zo’n aluminium terrasoverkapping. Het is de plaats waar u kunt relaxen met het hele gezin, met vrienden, buren of andere gasten. Lekker in de tuin, maar droog en al gauw warm genoeg. U zult eens zien hoe vaak u buiten zit. Buiten een dutje doen gaat uitstekend, maar we kunnen ons voorstellen dat u de nachten binnen doorbrengt…

Ontdek ook onze

Houten overkapping met glas

Robuuste minimalistisch

  • Een spannend contrast tussen hout en glas
  • Met slimme, geïntegreerde waterafvoer
  • Ook als vrijstaand model te realiseren
  • Hele jaar door buiten leven
  • Vanaf €29.500,-

Aluminium overkapping met Doek

Zonlicht op bestelling

  • Schaduw met één druk op de knop
  • Doekkleur naar keuze
  • Weersbestendig en duurzaam
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €7.550,-

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10