Screens voor veranda: uit de wind, uit de zon

Als u op uw terras zit, wilt u geen last hebben van zon of wind. Niet voor niets hebt u gekozen voor een luxe overkapping. Zo creëert u schaduw én bent u beschut tegen neerslag. Toch kunnen zonlicht en wind een spelbreker zijn: de voor- en zijkanten van uw overkapping zijn nog open. Speciaal daarvoor hebben we bij Jumbo handige screens.

Windvast en geruisloos

Met de screens kunt u openingen tot 18 m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op het terras. De screens rolt u heel eenvoudig uit hun cassette – met een druk op de knop. Daarbij lopen de screens door geleiderails met borstels. Volledig geruisloos en zonder het risico dat ze gaan klapperen of zelfs uitscheuren door de wind.

Overkapping of buitenverblijf?

Een overkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Een heerlijk gevoel. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Een aanrader

Als u een overkapping hebt of overweegt, is een screen zeker een aanrader. Los van de schaduw zorgt het ook voor privacy. Wilt u lekker ontbijten op uw eigen terras, dan hoeft u zich niet eerst aan te kleden. Kwestie van de screens naar beneden en uw gang gaan. In onze showroom laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ook dat is een aanrader…!

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.