Terrasbeglazing: relaxen achter glas

De vroege voorjaarszon, de warme zomerzon, de aangename najaarszon of zelfs een mager winterzonnetje: u hebt al gauw een goede reden om voor het terras te kiezen. Dat wil zeggen: met de terrasbeglazing van Jumbo. U kunt deze toepassen in combinatie met een terrasoverkapping. Door de beglazing wordt uw terras rondom beschermd tegen neerslag en wind. De glazen schuifpanelen kunt u heel gemakkelijk open- en dichtschuiven.

Schuif-draaibeglazing of horizontale schuifwanden

U hebt de keuze uit twee typen terrasbeglazing. De schuif-draaibeglazing bestaat uit panelen die u aan de kant schuift, waarna u het pakket kunt draaien. De horizontale schuifwanden bestaat uit panelen die over een rail met meerdere sporen langs elkaar schuiven en zo blijven staan. Het is maar wat u wilt.

Enorme plus in comfort

Een overkapping is op zich al luxe. Maar met terrasbeglazing boekt u een enorme winst in comfort. U kunt veel meer dagen in het voor- en najaar buiten zitten. Achter de terrasbeglazing zit u helemaal uit de wind en beschut tegen neerslag. Met een heater erbij kunt u bijna het hele jaar op uw terras zitten. Een kerstdiner achter de terrasbeglazing: waarom niet?

Gewoon doen

Natuurlijk kunnen wij niet voor u beslissen, als u twijfelt tussen een overkapping met of zonder terrasbeglazing. Maar afgaande op de ervaringen van onze klanten, is ons advies: doen! Een afsluitbaar terras gaat u ontelbaar veel momenten buitenplezier opleveren. Een extra investering die goed is voor onbetaalbaar plezier!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.