(Infrarood) terrasverwarming: lekker behaaglijk

U kent het ongetwijfeld. U gaat lekker buiten in de zon zitten. Maar gezelligheid kent geen tijd en als de barbecue al uit is, bent u nog lang niet uitgepraat. Alleen… de temperatuur daalt en ook onder uw overkapping wordt het koel. Te koel om buiten te blijven zitten? Niet met de terrasverwarming van Jumbo. Waarom zou u een mooie avond afbreken omdat het te koud wordt? Schakel de infrarood terrasverwarming in, en al na 2 seconden voelt u hoe een behaaglijke warmte zich verspreidt over het terras.

infrarood: snel en veilig

Het verwarmingssysteem werkt met infraroodlampen. Elektromagnetische golven worden door de huid in warmte omgezet. Uitermate comfortabel en nog veilig ook. De TÜV-gekeurde lampen zijn beveiligd tegen oververhitting. En zelfs bij regen kunt u de lamp gewoon in de open lucht gebruiken. De speciale infraroodlampen van Philips hebben een levensduur van maar liefst 5000 uren. Dat zijn heel wat lange avonden bij elkaar…

Geen aanmaakblokjes nodig

Een openhaard mag dan romantisch ogen, de warmte van een heater is effectiever. En u hoeft niet naar aanmaakblokjes te zoeken als u even buiten wilt zitten. Binnen enkele seconden geven de infraroodlampen hun warmte af. Een goed begin van een lange zit, maar ook ideaal voor de rokers.

Stralend van plezier

Als u eenmaal een overdekt en verwarmd terras achter uw huis hebt, gaat u daar héél vaak van genieten. Dat zit ‘m niet zozeer in de lange zomeravonden en de feestjes met veel gasten. Het zijn de gewone, kleine momenten waarop uw terrasoverkapping met verwarming zijn waarde bewijst. Het ontbijt buiten. De koffie in de loungehoek. Het kwartiertje voor het avondeten. Pure quality time. De temperatuur gooit voortaan geen roet meer in het eten.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.