Verlichting voor uw terrasoverkapping: bij het vallen van de nacht

Als er een zonnige dag voorbij is, breekt er een mooie avond aan. Neem plaats op het terras, en als zelfs het laatste avondrood verdwenen is, heft u het glas! Te donker wordt het niet: u schakelt gewoon de verlichting in. De slanke lichtlijst van Jumbo, voorzien van spots, zet uw terras in een romantisch licht. Deze lichtlijsten kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of overkappingen.

Zelfde stijl, zelfde kleur

Wij leveren de terrasverlichting in dezelfde kleur als de kleur van het garnituur van uw zonwering. Zo vormen verlichting en zonwering of overkapping één geheel. Stijlvol en uitnodigend.

Wordt het al ´n beetje donker?

De terrasverlichting door middel van lichtlijsten maakt lange avonden op het terras mogelijk. Daarnaast is de verlichting van de gevel uitermate fraai. Wacht tot het schemerig wordt, dim de spotjes tot het gewenste niveau en geniet van deze sprookjesachtige aanblik.

Verlicht uw terras

Als u een terrasoverkapping laat plaatsen, is dat het beste moment om over de verlichting na te denken. Wij kunnen de lichtlijsten namelijk in precies dezelfde kleur uitvoeren als de rest van de garnituur. Door deze meteen bij het plaatsen van de overkapping te monteren, is de verlichting mooi geïntegreerd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de aansluiting van de elektra.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.