Buitenkamers: er is meer dan buiten of binnen

Misschien droomt u wel eens van een extra tuinkamer aan uw woning. Maar u zit niet te wachten op een grootscheepse verbouwing. Een buitenkamer is dan de ideale oplossing. De terrasoverkapping die in bijna alle opzichten de serre evenaart. Rondom voorzien van glas, eenvoudig te verwarmen en dankzij zonwering goed voor de nodige schaduw.

Uitzicht is waardevol. Het bepaalt de beleving op uw terras. Wat is mooier dan rondom uitkijken over uw tuin of het omringende landschap?


Glas en nog eens glas

Natuurlijk moet genieten van de zon een keuze blijven. Ook in uw tuinkamer met rondom glas. Met de verticale zonwering van Jumbo bent u zeker van schaduw.


Rondom schaduw

Als het mooi weer is, wilt u niet achter glas zitten. U tovert uw buitenkamer dan om in een overkapping door eenvoudigweg het glas weg te schuiven.


Even geen glas

Echt een oase

Een buitenkamer is een luxe terrasoverkapping. Deze bestaat uit staanders met een glazen dak en ertussen glazen wanden. Het resultaat is fenomenaal: u zit middenin in uw tuin, omringd door glas, met uitzicht naar drie zijden. Ook als de regen met bakken uit de lucht komt, zit u hier comfortabel. Een buitenkamer is met recht een oase.

Open of gesloten

De zonwering, boven of onder het glazen dak bevestigd, zorgt dat u altijd in de schaduw zit. En is het heerlijk zomers weer? Dan schuift u de glazen panelen opzij en loopt u zo de tuin in. Een buitenkamer leeft elk seizoen en elke dag met u mee.

De hier-kan-alles-kamer

Een tuinkamer is multifunctioneel. De plek om lekker te niksen of uit te rusten. Maar ook de plek om te werken, te studeren, te lezen, te hobbyen, te barbecueën. De plek waar je nu buiten zit en straks binnen. Heerlijk, zo’n tuinkamer.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Accessoires

Een tuinkamer is een volwaardige kamer. Tenminste, als het aan ons ligt. Waarom zou u genoegen moeten nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens, geluidsinstallatie en verwarming. Accessoires genoeg om uit te kiezen.

Blijf maar zitten

De elektrische accessoires, zoals screens, verlichting of heater, bedient u natuurlijk met de handzender. Comfortabele afstandsbediening, waarvoor u niet uit uw stoel niet hoeft te komen. Dagelijkse luxe. Kwestie van comfort.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch. Als de schemering invalt en de vleermuizen rondscheren gewoon buiten blijven zitten. Relaxend, genietend, pratend, lezend tot in de kleine uurtjes. Met een heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Er gaat een wereld open

Met niet meer dan dit stijlvolle handvat opent u een complete wereld voor u. Het design handvat is bedoeld om de glazen vouwwand te openen. De panelen rolt u weg over de rails en parkeert u in de hoek. Heel praktisch. En nog mooi ook.

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw tuinkamer beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

In plaats van verhuizen

Als u eenmaal een tuinkamer hebt, wilt u eenvoudigweg niet zonder meer. U wilt dan niet meer de kleine maar gouden momentjes missen. Even relaxen op het terras, weer of geen weer. Alles mag, niets moet. Dat is het gevoel dat u cadeau krijgt bij uw tuinkamer van Jumbo. Zo’n tuinkamer helpt beter dan verhuizen…

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.