Luxe buitenkamers: een verlengstuk van uw (t)huis

Onze luxe buitenkamers zijn stuk voor stuk kleine meesterwerkjes. Terrasoverkappingen transformeren wij, met behulp van prachtige glazen schuifwanden, tot volwaardige tuinkamers. Geïsoleerde serres realiseren wij met dezelfde elegantie als onze terrasoverkappingen. En onze specials? Exclusieve maatwerkoplossingen die zijn weerga niet kennen. Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Tuinkamers

De tuinkamers van Jumbo: the best of both worlds. Een prachtige terrasoverkapping omringd door glazen schuifwanden. Heerlijk aangenaam en in een handbeweging bent u buiten. Beschut en toch open. Met recht een ware oase.

TUINkamers

Luxe serres

Buiten begint binnen met de luxe serres van Jumbo. Volop uitzicht, maximaal licht en de beleving van uw tuin. Een serre is een ware toevoeging voor uw huis: goed geïsoleerd en inbraakveilig. En dankzij de unieke afwerkingsmogelijkheden zijn ook onze kozijnen een prachtige aanvulling op uw woning. Gaat u alvast zitten?

Luxe serres

Poolhouses

Optimaal genieten van het buitenleven, óók in uw eigen tuin. Met een houten of aluminium poolhouse bij uw zwembad of zwemvijver creëeren wij uw eigen oase. Van 's ochtends vroeg tot 's  avonds laat. Ontdek het ontbrekende puzzelstukje van uw zwembad.

Poolhouses

Specials

Op zoek naar een unieke oplossing? Bij Jumbo weten wij daar wel raad mee. Al onze oplossingen zijn maatwerk, maar ons "specials" zijn met recht speciaal. Unieke totaaloplossingen, van naadloze integraties aan de achtergevel tot vrijstaande buitenverblijven. Echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

Specials

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10