Luxe carports: parkeren in stijl

U houdt van comfort en stijl. Geniet daarom van het gemak van een houten of aluminium carport van Jumbo. Uw auto staat droog en sneeuwvrij, beschut tegen de wind. Een carport van Jumbo is meer dan een overdekte parkeerplaats. Het is een eigenzinnig statement dat klasse uitstraalt. Welkom thuis.

Een overkapping voor uw auto

Met dezelfde passie en vakmanschap waarmee wij onze terrasoverkappingen en buitenkamers realiseren, creëren wij een prachtige carport. Een aanvulling op uw woning die gezien mag worden. En waar u met plezier uw auto onder parkeert.

Vakmanschap op maat

Met onze houten carports creëren wij een uitstraling die perfect bij uw oldtimer past. Of wij gebruiken onze slanke aluminium staanders zodat u uw dagelijkse auto onder een stoere, moderne carport te kunnen parkeren. Ieder huis en iedere parkeerplek vraagt om een unieke oplossing. Wij realiseren een carport waar u trots op zult zijn. Ongekende mogelijkheden? Eerder jarenlange ervaring.

Een functionele parel

Praktisch en toch stijlvol. Ook bij een carport weten wij de ruimte maximaal te benutten. We zorgen voor licht waar mogelijk, beschutting waar nodig. Net als bij onze prachtige terrasoverkappingen creëren wij een stijlvolle aanvulling op uw woning.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!