Luxe carports: parkeren in stijl

U houdt van comfort en stijl. Geniet daarom van het gemak van een houten of aluminium carport van Jumbo. Uw auto staat droog en sneeuwvrij, beschut tegen de wind. Een carport van Jumbo is meer dan een overdekte parkeerplaats. Het is een eigenzinnig statement dat klasse uitstraalt. Welkom thuis.

Een overkapping voor uw auto

Met dezelfde passie en vakmanschap waarmee wij onze terrasoverkappingen en buitenkamers realiseren, creëren wij een prachtige carport. Een aanvulling op uw woning die gezien mag worden. En waar u met plezier uw auto onder parkeert.

Vakmanschap op maat

Met onze houten carports creëren wij een uitstraling die perfect bij uw oldtimer past. Of wij gebruiken onze slanke aluminium staanders zodat u uw dagelijkse auto onder een stoere, moderne carport te kunnen parkeren. Ieder huis en iedere parkeerplek vraagt om een unieke oplossing. Wij realiseren een carport waar u trots op zult zijn. Ongekende mogelijkheden? Eerder jarenlange ervaring.

Een functionele parel

Praktisch en toch stijlvol. Ook bij een carport weten wij de ruimte maximaal te benutten. We zorgen voor licht waar mogelijk, beschutting waar nodig. Net als bij onze prachtige terrasoverkappingen creëren wij een stijlvolle aanvulling op uw woning.

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10