Glaswanden: buiten en toch binnen

Hebt u een open ruimte waar u beschut wilt kunnen zitten? Dan zullen de glaswanden van Jumbo u inspireren. Waarom zou u vandaag moeten kiezen voor een open of gesloten terras? Waarom zou u een ruimte helemaal afsluiten als er nog zulke mooie zomerdagen komen? Met onze schuif- en draaibare glaswanden maakt u elke dag opnieuw de keuze: wordt het vandaag open, half open of dicht? In de wind of uit de wind? Of u nu een klein balkon hebt, een royale woonkamer, een grote showroom of een terras: een glaswand van Jumbo is de oplossing.

Balkonbeglazing

Ideaal voor elk balkon. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoudt. Maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind. Schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. Schuif/draaibeglazing bestaat uit panelen die u kunt draaien.

Bekijk balkonbeglazing

Glazen vouwwanden

Met de vouwwand open vormt uw kamer één geheel met uw terras. Terwijl u in uw relaxfauteuil zit, ruikt u de geur van de bloemen en voelt u de frisse buitenlucht.

Bekijk glazen vouwwanden

Horizontale schuifwanden

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Dat is heel makkelijk. Deze terrasbeglazing bestaat uit panelen die langs elkaar schuiven, naar links en/of rechts. Elk paneel dat u openschuift, neemt automatisch het volgende paneel mee.

Bekijk schuifwanden

Glasoase

De Weinor Glasoase is een multicomfort-vouwwand. Goed voor een terras met rondom glas. Het resultaat is fenomenaal: u zit middenin in uw tuin, met uitzicht naar drie zijden.

Bekijk glasoase

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10