Balkonbeglazing: wel uitzicht, geen wind

Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing van Jumbo. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoud, maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind.

Schuifbeglazing of schuifdraaibeglazing

U kunt kiezen voor schuifbeglazing en schuif/draaibeglazing. De schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. De glazen panelen van de schuif/draaibeglazing kunt u draaien en het hele pakket panelen in een hoek parkeren. Zo zit u beschut achter de balkonbeglazing als u dat wilt.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw balkon verandert in een buitenkamer . Het is nog steeds de plaats waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om balkonbeglazing te realiseren. Misschien heeft u wel eens vaker balkonbeglazing gezien en dacht u: 'dat wil ik ook!' Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Beschut door de balkonbeglazing van Jumbo. Welkom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw balkonbeglazing is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!