Balkonbeglazing: wel uitzicht, geen wind

Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing van Jumbo. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoud, maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind.

Schuifbeglazing of schuifdraaibeglazing

U kunt kiezen voor schuifbeglazing en schuif/draaibeglazing. De schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. De glazen panelen van de schuif/draaibeglazing kunt u draaien en het hele pakket panelen in een hoek parkeren. Zo zit u beschut achter de balkonbeglazing als u dat wilt.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw balkon verandert in een buitenkamer . Het is nog steeds de plaats waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om balkonbeglazing te realiseren. Misschien heeft u wel eens vaker balkonbeglazing gezien en dacht u: 'dat wil ik ook!' Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Beschut door de balkonbeglazing van Jumbo. Welkom!

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10