Balkonbeglazing: wel uitzicht, geen wind

Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing van Jumbo. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoud, maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind.

Schuifbeglazing of schuifdraaibeglazing

U kunt kiezen voor schuifbeglazing en schuif/draaibeglazing. De schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. De glazen panelen van de schuif/draaibeglazing kunt u draaien en het hele pakket panelen in een hoek parkeren. Zo zit u beschut achter de balkonbeglazing als u dat wilt.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw balkon verandert in een buitenkamer . Het is nog steeds de plaats waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om balkonbeglazing te realiseren. Misschien heeft u wel eens vaker balkonbeglazing gezien en dacht u: 'dat wil ik ook!' Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Beschut door de balkonbeglazing van Jumbo. Welkom!

Voor zover ik kan beoordelen prima bedrijf. Ze doen wat ze hebben beloofd, maar zo hoort het eigenlijk ook.
- Heemstede
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.9

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10