Balkonbeglazing: wel uitzicht, geen wind

Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing van Jumbo. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoud, maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind.

Luxe inklapbare
Luxe inklapbare

Beschermt tegen alles van buitenaf met glas rondom uw balkon. Wilt u van de zon genieten, dan heeft u niet meer nodig dan het gemakkelijk opzij schuiven van het glas. Puur design.
Open of dicht
Open of dicht

U kunt de glazen wanden van uw balkon gemakkelijk verplaatsen. U kunt in het voorjaar en najaar daardoor al snel op uw terras zitten.
Voor de ontspanning
Voor de ontspanning

Natuurlijk moet genieten van de zon een keuze blijven. ook op uw balkon met rondom glas. Met de verticale zonwering van Jumbo zit u zeker in de schaduw, beschermt tegen de zon

Schuifbeglazing of schuifdraaibeglazing

U kunt kiezen voor schuifbeglazing en schuif/draaibeglazing. De schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. De glazen panelen van de schuif/draaibeglazing kunt u draaien en het hele pakket panelen in een hoek parkeren. Zo zit u beschut achter de balkonbeglazing als u dat wilt.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw balkon verandert in een buitenkamer . Het is nog steeds de plaats waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om balkonbeglazing te realiseren. Misschien heeft u wel eens vaker balkonbeglazing gezien en dacht u: 'dat wil ik ook!' Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Beschut door de balkonbeglazing van Jumbo. Welkom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.