Horizontale schuifwanden: dat wordt genieten

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Met deze unieke terrasbeglazing van de Duitse firma Sunflex gaat er elke dag weer een wereld voor u open. Letterlijk. Zijn de schuifpanelen gesloten, dan valt het daglicht rijkelijk naar binnen door het glas dat van vloer tot plafond reikt. Stijgt de temperatuur? Dan schuift u zoveel panelen open als wilt.

Tip: combinatie met het lamellendak

Vindt u het heerlijk om elk moment te besluiten of uw terras buiten of binnen is? Dan hebben we een tip: combineer uw horizontale schuifwand met een lamellenoverkapping. Dan kunt u niet alleen de glazen wanden openschuiven, maar ook uw dak openzetten. Zover als u wilt. Goed voor volop daglicht, zonlicht en/of frisse lucht.

Glazen panelen, strakke lijnen

In architectonisch opzicht doet een horizontale schuifwand het altijd goed. De glazen panelen maken brede, transparante openingen in de gevel mogelijk. Een goed voorbeeld ziet u hiernaast. De overkapping over dit terras vormt één geheel met de woning. Stel u eens voor hoe het uitzicht vanaf dit terras is. Alsof je in de tuin zit.

Zelfs uw borrelmomentje gaat schuiven

Het is niet moeilijk om voor te stellen hoe uw leven eruit ziet met horizontale schuifwanden om uw terras. Gaat u nu nog naar binnen als het te koud of te winderig wordt, straks schenkt u bij het vallen van de nacht nog een glaasje in. U schuift de glazen panelen van de horizontale schuifwand dicht en gaat er nog eens voor zitten… Veel plezier alvast!

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.2
goed [...]
- Heteren

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10