Horizontale schuifwanden: dat wordt genieten

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Met deze unieke terrasbeglazing van de Duitse firma Sunflex gaat er elke dag weer een wereld voor u open. Letterlijk. Zijn de schuifpanelen gesloten, dan valt het daglicht rijkelijk naar binnen door het glas dat van vloer tot plafond reikt. Stijgt de temperatuur? Dan schuift u zoveel panelen open als wilt.

Tip: combinatie met het lamellendak

Vindt u het heerlijk om elk moment te besluiten of uw terras buiten of binnen is? Dan hebben we een tip: combineer uw horizontale schuifwand met een lamellenoverkapping. Dan kunt u niet alleen de glazen wanden openschuiven, maar ook uw dak openzetten. Zover als u wilt. Goed voor volop daglicht, zonlicht en/of frisse lucht.

Glazen panelen, strakke lijnen

In architectonisch opzicht doet een horizontale schuifwand het altijd goed. De glazen panelen maken brede, transparante openingen in de gevel mogelijk. Een goed voorbeeld ziet u hiernaast. De overkapping over dit terras vormt één geheel met de woning. Stel u eens voor hoe het uitzicht vanaf dit terras is. Alsof je in de tuin zit.

Zelfs uw borrelmomentje gaat schuiven

Het is niet moeilijk om voor te stellen hoe uw leven eruit ziet met horizontale schuifwanden om uw terras. Gaat u nu nog naar binnen als het te koud of te winderig wordt, straks schenkt u bij het vallen van de nacht nog een glaasje in. U schuift de glazen panelen van de horizontale schuifwand dicht en gaat er nog eens voor zitten… Veel plezier alvast!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!