Terrasbeglazing: relaxen achter glas

De vroege voorjaarszon, de warme zomerzon, de aangename najaarszon of zelfs een mager winterzonnetje: u hebt al gauw een goede reden om voor het terras te kiezen. Dat wil zeggen: met de terrasbeglazing van Jumbo. U kunt deze toepassen in combinatie met een terrasoverkapping. Door de beglazing wordt uw terras rondom beschermd tegen neerslag en wind. De glazen schuifpanelen kunt u heel gemakkelijk open- en dichtschuiven.

Schuif-draaibeglazing of horizontale schuifwanden

U hebt de keuze uit twee typen terrasbeglazing. De schuif-draaibeglazing bestaat uit panelen die u aan de kant schuift, waarna u het pakket kunt draaien. De horizontale schuifwanden bestaat uit panelen die over een rail met meerdere sporen langs elkaar schuiven en zo blijven staan. Het is maar wat u wilt.

Enorme plus in comfort

Een overkapping is op zich al luxe. Maar met terrasbeglazing boekt u een enorme winst in comfort. U kunt veel meer dagen in het voor- en najaar buiten zitten. Achter de terrasbeglazing zit u helemaal uit de wind en beschut tegen neerslag. Met een heater erbij kunt u bijna het hele jaar op uw terras zitten. Een kerstdiner achter de terrasbeglazing: waarom niet?

Gewoon doen

Natuurlijk kunnen wij niet voor u beslissen, als u twijfelt tussen een overkapping met of zonder terrasbeglazing. Maar afgaande op de ervaringen van onze klanten, is ons advies: doen! Een afsluitbaar terras gaat u ontelbaar veel momenten buitenplezier opleveren. Een extra investering die goed is voor onbetaalbaar plezier!

Voor zover ik kan beoordelen prima bedrijf. Ze doen wat ze hebben beloofd, maar zo hoort het eigenlijk ook.
- Heemstede
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.9

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10