Terrasbeglazing: relaxen achter glas

De vroege voorjaarszon, de warme zomerzon, de aangename najaarszon of zelfs een mager winterzonnetje: u hebt al gauw een goede reden om voor het terras te kiezen. Dat wil zeggen: met de terrasbeglazing van Jumbo. U kunt deze toepassen in combinatie met een terrasoverkapping. Door de beglazing wordt uw terras rondom beschermd tegen neerslag en wind. De glazen schuifpanelen kunt u heel gemakkelijk open- en dichtschuiven.

Schuif-draaibeglazing of horizontale schuifwanden

U hebt de keuze uit twee typen terrasbeglazing. De schuif-draaibeglazing bestaat uit panelen die u aan de kant schuift, waarna u het pakket kunt draaien. De horizontale schuifwanden bestaat uit panelen die over een rail met meerdere sporen langs elkaar schuiven en zo blijven staan. Het is maar wat u wilt.

Enorme plus in comfort

Een overkapping is op zich al luxe. Maar met terrasbeglazing boekt u een enorme winst in comfort. U kunt veel meer dagen in het voor- en najaar buiten zitten. Achter de terrasbeglazing zit u helemaal uit de wind en beschut tegen neerslag. Met een heater erbij kunt u bijna het hele jaar op uw terras zitten. Een kerstdiner achter de terrasbeglazing: waarom niet?

Gewoon doen

Natuurlijk kunnen wij niet voor u beslissen, als u twijfelt tussen een overkapping met of zonder terrasbeglazing. Maar afgaande op de ervaringen van onze klanten, is ons advies: doen! Een afsluitbaar terras gaat u ontelbaar veel momenten buitenplezier opleveren. Een extra investering die goed is voor onbetaalbaar plezier!

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10