Glazen vouwwanden, voor elk terras

Hoe voelt het om elke dag buiten te kunnen zitten, knipperend tegen het zonlicht, met de zachte streling van een zomerbriesje door uw haren? Hoe voelt het om zelfs op uw terras gewoon binnen te zitten, ook als de lucht betrekt en de buien losbarsten? Inderdaad. Het is een glazen wand. Om precies te zijn: het voorrecht van de glaswanden.

Het verschil met een serre

Als u een overkapping hebt met glaswanden, begint uw tuinkamer veel op een serre te lijken. Met één verschil: de glaswanden zijn niet volledig isolerend afgesloten. Het glas houdt wind en neerslag tegen. Maar voor een serre hebben we andere vouwwanden, die maximale isolatie en inbraakveiligheid bieden.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw terras verandert in een buitenkamer. Het is nog steeds de plaats waar u lekker kunt barbecueën of relaxen. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om een buitenkamer te realiseren. Misschien kent u onze glaswanden ook al langer dan vandaag. Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Verrijk uw leven met een plaats om te relaxen. Beschut door glazen vouwwanden. Welkom!

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10