Houten terrasoverkappingen: uniek design van Jumbo

Uw terras is een volwaardig onderdeel van uw tuin. Sterker nog: het verbindt woonplezier met tuinplezier. Daarom stelt u hoge eisen aan het design van uw terrasoverkapping. De houten terrasoverkappingen van Jumbo zullen u dan ook bijzonder aanspreken. Puur maatwerk. De overkappingen zijn een exclusief design van Jumbo. De sfeer van het ongecompliceerde landleven en modern comfort gaan hier hand in hand. U kunt kiezen voor een houten overkapping met doek óf met glas.

Houten overkappingen met doek

De houten terrasoverkapping bestaat uit een stoere constructie van bankirai. Aan de bovenzijde is een zonwerend, waterdicht doek aangebracht. Met een druk op de knop van de afstandsbediening sluit u de houten terrasoverkapping af en bent u zeker van schaduw én een droog terras. Heeft u vrije tijd? Al is het maar een kwartiertje: het wordt genieten. Kies tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten terrasoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Houten overkappingen doek

Houten overkappingen met glas

De houten terrasoverkapping met glas – de Excellent - laat zien hoe woonplezier en authentieke architectuur samengaan. Onder de overkapping met glas kunt u bijna het hele jaar genieten van het buitenleven. Een speciaal gevoel! Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Heel functioneel. Maar ook mooi. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke, moderne combinatie met het hout.

houten overkappingen glas

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10