Houten terrasoverkappingen met doek: rol de schaduw uit

De houten terrasoverkapping met doek is een stijlvolle verschijning. Een stoer maar subtiel houten frame, met daartussen een doek dat u zoveel schaduw bezorgt als u zelf wilt.

Voor de houten terrasoverkapping met doek gebruiken we het duurzame hardhout. Onderhoudsarm hout dat prachtig vergrijst.


Het beste hout

De houten constructie van de terrasoverkapping past in elke tuin. Het hout past heel natuurlijk in de buitenruimte, van achtertuin tot landgoed.


Voor elke tuin

De houten overkapping is rank, maar ijzersterk. Dat is mede te danken aan de geborstelde of gestraalde RVS hoek- en muursteunen.


IJzersterk

De kracht van eenvoud

Het design van de terrasoverkapping met doek laat zich gemakkelijk samenvatten: de kracht van eenvoud. Het robuuste hout van de staanders en liggers geeft deze overkapping een eigen karakter. Het geborstelde of gestraalde RVS van de hoek- en muursteunen vormt een stijlvolle en stoere combinatie met het hout. Passend bij woningen in elke stijl.

Een tip: vrijstaande overkapping

Een tip van Jumbo: creëer een grote, vrijstaande overkapping met doek! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de bankirai overkapping. Zonwering naar beneden en genieten maar. Ideaal voor grote gezelschappen. En of het nu uw vrienden of uw gasten zijn, met zo’n terras bent u een gewaardeerde gastheer/vrouw.

Schaduw buiten, daglicht binnen

Bent u van plan om de houten terrasoverkapping met doek tegen de gevel van uw woning te plaatsen? Een ideale oplossing. Als u op het terras van de schaduw wilt genieten, rolt u de zonwering uit. Zit u binnen, dan is de zonwering in de cassette en hebt u de maximale lichtinval.

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de houten terrasoverkapping een stijlvolle constructie met een uitrolbaar, zonwerend doek. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw overkapping met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Omringt door de natuur

Met een vrijstaande overkapping kiest u het uitzicht. Heerlijk genieten van uw omgeving.

Extra lang zitten

Als er een zonnige dag voorbij is, breekt er een mooie avond aan.  Wij leveren de terrasverlichting in dezelfde kleur als de kleur van het garnituur van uw zonwering. Zo vormen verlichting en zonwering of overkapping één geheel. Stijlvol en uitnodigend.

Altijd lekker warm

Met een heater onder uw overkapping houdt u maar weinig redenen over om naar binnen te gaan. De naar keuze elektrische of gasheater verspreidt een aangename warmte. Als de maan hoog staat en de sterren pinkelen, blijft u lekker buiten zitten.

Nooit meer verblind

Een laagstaande zon kan voor hinderlijke lichtinval zorgen onder uw terrasoverkapping met doek. Zonwering is een luxe en handige manier om dit op te lossen. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins.

Zet ‘m naar uw hand

U bedient uw overkapping gewoon vanuit uw luie stoel, of die nu binnen of buiten staat. Met de handzender kunt u de zonwering in- of uitrollen, maar ook andere accessoires bedienen, zoals heaters of verlichting.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Had u eerder moeten doen

Als u straks een terrasoverkapping met doek hebt, wilt u deze beslist niet meer missen. Dat horen we van al onze klanten die zo’n stoere, houten overkapping realiseerden. U verrijkt uw leven niet met een overkapping, maar met talloze relaxte momenten. Even buiten bijkomen doet wonderen. Inderdaad, het is een investering in uzelf.

Ontdek ook onze

Houten overkapping met glas

Robuuste minimalistisch

  • Een spannend contrast tussen hout en glas
  • Met slimme, geïntegreerde waterafvoer
  • Ook als vrijstaand model te realiseren
  • Hele jaar door buiten leven
  • Vanaf €29.500,-

Aluminium overkapping met Doek

Zonlicht op bestelling

  • Schaduw met één druk op de knop
  • Doekkleur naar keuze
  • Weersbestendig en duurzaam
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €7.550,-

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10