Houten terrasoverkappingen met glas: stoer en minimalistisch

U hoeft geen architect te zijn om deze houten overkapping met glas op waarde te kunnen schatten. Wat een spannend contrast tussen zware houten balken en de transparantie van glas. Een uitgebalanceerde combinatie van stoer en minimalistisch design. Inderdaad: van Jumbo.

Als u de houten terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. De kunst van het weglaten is op meesterlijke wijze toegepast.


Puur design

Een overkapping moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze overkapping u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.


Lekker comfortabel

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw houten overkapping járenlang als nieuw.


Lange levensduur

Let op de details

Het lijkt zo simpel: een stoere, minimalistische terrasoverkapping ontwerpen. En het ontwerpen is inderdaad vooral een kwestie van creativiteit en heel veel schetspapier. Maar de grootste uitdaging komt pas daarna. Het vertalen van een design naar een duurzaam, comfortabel en hoogwaardig product. Wij bedachten technisch inventieve oplossingen om het allerbeste resultaat te garanderen. Kijk eens mee!

Een tip: vrijstaande overkapping

Een tip van Jumbo: creëer een grote, vrijstaande overkapping met glas! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de overkapping. Zonwering naar beneden en genieten maar. Ideaal voor grote gezelschappen. En of het nu uw vrienden of uw gasten zijn, met zo’n terras bent u een gewaardeerde gastheer/vrouw.

Een ontbijt inclusief ochtendzon

Het is elke dag genieten, zo’n houten terrasoverkapping met glas. Een ontbijt met een krantje is elk weekend een verademing. Maar zo’n croissantje op uw eigen terras, omringd door glas en beschenen door een vriendelijke ochtendzon smaakt toch anders…

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de houten terrasoverkapping een stijlvolle constructie met een glazen dak. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw overkapping met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Altijd lekker warm

Met een heater onder uw overkapping houdt u maar weinig redenen over om naar binnen te gaan. De naar keuze elektrische of gasheater verspreidt een aangename warmte. Als de maan hoog staat en de sterren pinkelen, blijft u lekker buiten zitten.

Comfortabel achter glas

Achter een glazen schuifwand zit u extra comfortabel. U zit helemaal uit de wind en hebt geen last van neerslag. U hebt rondom uitzicht. En is het een mooie zomerse dag? Dan schuift u het glas eenvoudigweg opzij en loopt u zo de tuin in.

Zet ‘m naar uw hand

U bedient uw overkapping gewoon vanuit uw luie stoel, of die nu binnen of buiten staat. Met de handzender kunt u de zonwering in- of uitrollen, maar ook andere accessoires bedienen, zoals heaters of verlichting.

Extra lang zitten

Als er een zonnige dag voorbij is, breekt er een mooie avond aan. Te donker wordt het niet: u schakelt gewoon de verlichting in. Wij leveren geïntegreerde terrasverlichting of monteren armaturen naar wens.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Uw leven gaat veranderen

Het is niet overdreven en al onze klanten erkennen het. Door simpelweg een overkapping met glas te plaatsen, verandert je leven. U zit vaker buiten, en dat maakt een alledaags kopje thee of after-dinner-dutje heel bijzonder. Onbetaalbaar woonplezier.

Ontdek ook onze

Houten overkapping met Doek

Rol de schaduw uit met één druk op de knop

  • Hardhout ontmoet RVS
  • Ijzersterk en duurzaam
  • Zo groot als u wilt
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €8.150,-

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-

Passie en de wens om een verschil te maken

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Maatwerk, al generaties lang

De houten overkapping met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwalteit, design en functionaliteit moeten samen komen. Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is genieten. De houten overkapping is Jumbo.

Gerrit & Gerard van Ee

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10