Wordt geïnspireerd door deze 4 unieke buitenleventrends van 2018

Buitenleven tips

Het luxueuze buitenleven, binnen zet zich verder door. Maar wat zijn nu de trends en ontwikkelingen die in 2018 naar alle waarschijnlijkheid door zullen zetten? Wij hebben deze vraag opgepakt en hieronder ziet u deze buitenleven-trends.

 1. Design

Een van de belangrijkste ontwikkelingen voor het luxueuze buitenleven is wel de verdere toename van design. Het wordt dus nog belangrijker dat het plaatje klopt samen met de woning de tuin en de verdere omgeving. Dit geldt voor zowel de buitenkamers en tuinoverkappingen als de aankleding van tuin en terras.

2. Afwerking

Hoewel een standaard poedercoating nog steeds een mooie en chique afwerking is voor uw buitenleven-product zien wij steeds meer de opmars van exclusieve afwerkingen. Speciale coatings met een koper- of cortenstaal-look of vele andere soorten zorgen voor een nog elegantere afwerkingen en maken uw droomplaatje compleet.

3. Maatwerk

Hoewel maatwerk qua passend maken in uw situatie al langere tijd standaard is gaat het in 2018 ‘next level’. Er wordt verder gekozen voor een ontwerp op  maat volgens uw wensen en passend bij uw situatie. Er kan eenvoudig gekozen worden voor een dakrand in uw situatie maar ook een volledig maatwerkontwerp. Wat wenst u?

4. Langer genieten

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. De grens tussen binnen en buiten vervaagt wat er voor zorgt dat iedereen nog langer wil genieten van de tuin en de levendigheid die dit met zich mee brengt. Aangezien ook het voorjaar, de herfst en de winter mooie seizoenen zijn wilt u dan ook buiten genieten. Met een buitenkamer met glaswanden kunt u al snel 10 maanden van het jaar genieten. Wanneer de overkapping volledig wordt geïsoleerd wordt dat gewoon het gehele jaar genieten van ‘het exclusieve buitenleven, binnen’.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak