5 ideeën om uw overkapping af te sluiten

Buitenleven tips

Een luxe terrasoverkapping heeft vele voordelen, zo kunt u beschut tegen weer en wind buitenzitten wanneer u maar wilt. Deze voordelen kunt u nog verder uitbreiden door de zijwanden optioneel af te sluiten. In dit artikel leiden wij u door de vele afsluitmogelijkheden en wat de voor- en nadelen zijn van de producten.

Glazen schuifwand

Met een glazen schuifwand kunt u een bepaalde hoek waar u veel wind vangt goed afsluiten zonder dat u enige transparantie verliest. Wanneer u de gehele overkapping hiermee afsluit wordt het een volledige tuinkamer waar u vele avonden van zult genieten.

Klik hier voor meer informatie

Vaste glazen wand

U wilt uit de wind zitten en de perfecte doorkijk? Dan is een vaste glazen wand een goede optie. Door alleen gebruik te maken van een profiel aan de onder- en bovenkant heeft u altijd optimaal zicht en kunt u toch buiten genieten. Dit kan goed gecombineerd worden met andere afsluitmogelijkheden voor de andere zijden.

Screen

Een goedkopere en minder aanwezige manier van afsluiten is een screen. Dit elektrische scherm is volledig windvast door een ritstechnologie die er voor zorgt dat het screen altijd in zijn geleider blijft. Door een speciaal doek kunt u (met behoud van zicht) altijd uit de wind en uit de zon zitten. Verder is het screen regenwerend zodat regeninslag verkleind wordt.

Klik hier voor meer informatie

Louvrepanelen

Wanneer u met het afsluiten gelijk ook een warme sfeer in uw overkapping wilt aanbrengen kunt u kiezen voor de luxe shutterpanelen. Deze panelen zijn schuifbaar over een slimme in hoogte verstelbare rail waardoor u bepaalt waar u een privacy creëert of een windvrije hoek maakt. Verder kunt u de lamellen in 2 velden roteren om zo een open of beschut karakter aan uw overkapping of tuinkamer te geven.

Klik hier voor meer informatie

Vaste wand

In veel gevallen is er een wand die niet hoeft te schuiven en die geen licht hoeft door te laten maar gewoon altijd dicht mag blijven. Voor deze zijde kunt u gebruik maken van onze maatwerk vaste wanden. Door gebruik te maken van sfeervol hout of onderhoudsvrije aluminium wanden heeft u beschutting én privacy gecombineerd.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak