De mooiste overkapping voor uw terras

Ontdek op deze website hoe u in elk seizoen van het buitenleven geniet: onder uw eigen terrasoverkapping. Een design overkapping van hout of van aluminium, helemaal op maat gemaakt. Zo compleet en comfortabel als u wilt; met of zonder verlichting, verwarming, beglazing, zonwering en screens. Waarom zou u elke dag moeten kiezen tussen binnen en buiten als u ook onder uw eigen terrasoverkapping kunt relaxen? Maak hieronder uw keuze en verken de mogelijkheden.

Over Jumbo

Welkom bij Jumbo, de specialist in terrasoverkappingen. Een design overkapping van hout of van aluminium, helemaal op maat gemaakt. Zo compleet en comfortabel als u wilt; met of zonder verlichting, verwarming, beglazing, zonwering en screens. Waarom zou u elke dag moeten kiezen tussen binnen en buiten als u ook onder uw eigen terrasoverkapping kunt relaxen?

Stalen overkappingen

Speciaal voor de liefhebbers van design ontwierpen we een stalen overkapping. Geïnspireerd door de minimalistische bouwstijl. Een terrasoverkapping zonder onnodige details. Een markante en exclusieve verschijning.

Stalen overkappingen

Aluminium overkappingen

Met de aluminium terrasoverkapping realiseert u een comfortabel terras. Een plaats waar u altijd beschut bent tegen zon en neerslag. U kunt de aluminium overkapping zo compleet maken als u wilt. Van stoer frame met zonwerend doek tot complete buitenkamer met rondom glas.

Aluminium overkappingen

Houten overkappingen

De houten overkappingen hebben een speciale charme dankzij hun dikke staanders en liggers van Afzelia Doussie. Stoer en robuust, en een moderne combinatie met de transparantie van glas. Dankzij het vergrijzende hout gaat uw overkapping helemaal op in de buitenruimte.

Houten overkappingen

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10