Lamellen terrasoverkappingen: open de lucht!

Het is een geweldige ervaring. Plaatsnemen in uw loungestoel op een schaduwrijk terras, en met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren. Inclusief zonlicht en een flinke dosis frisse lucht. Nee, het fascinerende design is niet de enige reden om voor de lamellenoverkapping van Jumbo te kiezen.

De stoere, brede lamellen draait u zover open als u wilt. Of gewoon helemaal dicht, zodat u een waterdicht dak hebt. De elektromotoren doen geruisloos hun werk.


Draaibare lamellen

Met de handzender naast u bepaalt u zelf in uw luie stoel hoeveel zon en lucht u wilt zien. Heel comfortabel. Met dezelfde handzender kunt u ook de screens bedienen.


Vanuit de luie stoel

De geopende lamellen zorgen voor een constante stroom frisse lucht. Omdat deze buitenlucht circuleert, zorgt dat voor de nodige verkoeling.


Schaduw én frisse lucht

Minimalistisch design

De terrasoverkapping met lamellen is praktisch. Heel praktisch zelfs. Maar ook ongekend mooi. De strakke lamellen vormen een levensgroot geometrisch patroon dat tot de verbeelding spreekt. Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt. Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning. Dankzij het minimalistische design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn waarde. Daar is over nagedacht.

Het idee: warme lucht stijgt op

Voor de meeste overkappingen geldt dat deze óf open óf gesloten zijn. De lamellen overkapping is het allebei tegelijk. U hebt schaduw, maar kijkt óók tegen de blauwe lucht aan. Het effect is uniek. U zult het als een verademing ervaren om onder uw lamellen terrasoverkapping te zitten. Warme lucht stijgt namelijk op en kan ontsnappen tussen de lamellen door. Dag hitte.

Starend naar het azuurblauw

Het is waar: we kunnen u wel de lamellen overkapping leveren, maar niet het uitzicht over eindeloze wateren en een azuurblauwe lucht. En toch: als u eenmaal lekker in uw loungestoel zit, zal het gevoel van zonnige stranden en verre oorden u overvallen. Volkomen relaxt droomt u weg terwijl een ‘zeewindje’ een aangename koelte brengt. Dat gevoel is onbetaalbaar.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

De lamellen terrasoverkapping kunt u zo luxe maken als u wilt. Het lamellendak is altijd een luxe, maar met de nodige accessoires en opties wordt het nog prettiger om op uw terras te verblijven. Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping.

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch. Als de schemering invalt en de vleermuizen rondscheren gewoon buiten blijven zitten. Relaxend, genietend, pratend, lezend tot in de kleine uurtjes. Met een heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Lekker naar buiten kijken

Het verschil tussen buiten zitten en naar buiten kijken, is klein. Om precies te zijn: een paar millimeter dik. Met en glazen schuifwand zit u nog comfortabeler onder uw lamellen terrasoverkapping. Beschut tegen regen en wind.

Met één druk op de knop

De lamellen van uw overkapping bedient u natuurlijk met de handzender. Comfortabele afstandsbediening, waarmee u de lamellen zover opent als u wilt. Met dezelfde handzender bedient u ook andere accessoires, zoals de verlichting en de heater. Dagelijkse luxe.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Durf te dromen

Het is waar. Een lamellen terrasoverkapping is een klasse hoger dan de gemiddelde overkapping. Maar het is dan ook een ongekende verrijking van uw dagelijkse leven. U gaat van deze overkapping enorm veel plezier krijgen. Misschien nog wel meer dan u durft te dromen. En het mooie is: u hoeft er niet voor te verhuizen. Ga eens naar uw terras, kijk naar boven en stel u voor dat u de lamellen sluit en van de schaduw geniet…

Ontdek ook onze

Aluminium overkapping square

Lumineuze harmonie

  • Minimalistisch design
  • In de kleur die bij u past
  • Optimaal genieten van daglicht
  • In alle formaten te realiseren
  • Vanaf €14.500,-

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-
goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10