nieuw experience-center: volg onze nieuwbouw!

Jumbo ontwikkelt door! Momenteel realiseren wij onze volledig nieuwe showroom langs de A12 in Ede. Een prachtig pand waar onze unieke pijlers van design, kwaliteit en genieten samenkomen.

Ontdek hieronder hoe onze bouw vordert en hoe wij een prachtige nieuwe stek realiseren.

Week 40: Start van de afbouw

Je kunt er nu echt niet meer omheen: ons nieuwe pand langs de A12 in Ede. De buitenkant zit helemaal dicht en er is een begin gemaakt met de afbouw. Geniet met ons mee en bekijk onderstaande video over de voortgang van de nieuwbouw!

Week 30: Vliesgevel is geplaatst

Het dak zit dicht, de vliesgevel wordt geplaatst en ook de beplating aan de achterzijde krijgt vorm. Stap voor stap krijgt ons nieuwe pand vorm. Nu staat de bouwvak voor de deur en na de bouwvak zal er verder gegaan worden met het waterdicht krijgen van het pand!

Week 25: het hoogste punt is bereikt

De contouren van ons nieuwe pand staan. Nu de volledige staalconstructie en de verdiepingsvloeren staan zijn de vormen goed te zien. De enorme luifel en het ruime dakterras maken ons nieuwe pand een eye-catcher langs de A12.

Week 18 & 19: staalconstructie en verdiepingsvloeren

De eerste contouren van de nieuwbouw worden zichtbaar. De afgelopen weken is de fundering afgerond en zijn de staalconstructie en verdiepingsvloeren geplaatst. Binnen enkele weken hopen we het hoogste punt te bereiken!

Week 9: we zijn los!

De basis van ons nieuwe pand staat. De afgelopen week is er geheid voor ons nieuwe pand in Ede. Aankomende week zullen wij starten met het aanbrengen van de fundatie. Een stevige basis én de start van een prachtig bouwproces!

Onze nieuwe plek

Ons nieuwe pand komt op een A-locatie langs de A12 bij Ede. Een plek met volop zichtbaarheid waar vanuit wij onze ambities verder uit kunnen bouwen. Met het betrekken van dit nieuwe pand zal er nog veel meer rond Jumbo gaan gebeuren. Houdt onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

facebook pinterest twitter instagram