Het nieuwe Jumbo: nieuwe pand, nieuwe plek, nieuwe naam

Na 35 jaar is het tijd om afscheid te nemen van onze naam Jumbo. Tegelijk met onze verhuizing naar een gloednieuw pand in Ede lanceren wij Het Nieuwe Jumbo. Want niet alleen onze naam gaat veranderen. Tegelijkertijd lanceren wij een compleet nieuwe stijl. Hoewel er veel gaat veranderen zal er ook het een en andere gelijk blijven. Onze passie voor de producten en de mensen achter de producten blijven dezelfde.

Benieuwd naar meer? Hou ons in de gaten.

Week 40: Start van de afbouw

Je kunt er nu echt niet meer omheen: ons nieuwe pand langs de A12 in Ede. De buitenkant zit helemaal dicht en er is een begin gemaakt met de afbouw. Geniet met ons mee en bekijk onderstaande video over de voortgang van de nieuwbouw!

Week 30: Vliesgevel is geplaatst

Het dak zit dicht, de vliesgevel wordt geplaatst en ook de beplating aan de achterzijde krijgt vorm. Stap voor stap krijgt ons nieuwe pand vorm. Nu staat de bouwvak voor de deur en na de bouwvak zal er verder gegaan worden met het waterdicht krijgen van het pand!

Week 25: het hoogste punt is bereikt

De contouren van ons nieuwe pand staan. Nu de volledige staalconstructie en de verdiepingsvloeren staan zijn de vormen goed te zien. De enorme luifel en het ruime dakterras maken ons nieuwe pand een eye-catcher langs de A12.

Week 18 & 19: staalconstructie en verdiepingsvloeren

De eerste contouren van de nieuwbouw worden zichtbaar. De afgelopen weken is de fundering afgerond en zijn de staalconstructie en verdiepingsvloeren geplaatst. Binnen enkele weken hopen we het hoogste punt te bereiken!

Week 9: we zijn los!

De basis van ons nieuwe pand staat. De afgelopen week is er geheid voor ons nieuwe pand in Ede. Aankomende week zullen wij starten met het aanbrengen van de fundatie. Een stevige basis én de start van een prachtig bouwproces!

Onze nieuwe plek

Ons nieuwe pand komt op een A-locatie langs de A12 bij Ede. Een plek met volop zichtbaarheid waar vanuit wij onze ambities verder uit kunnen bouwen. Met het betrekken van dit nieuwe pand zal er nog veel meer rond Jumbo gaan gebeuren. Houdt onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

facebook pinterest twitter instagram