Poolhouses: Zwemmen in geluk

Optimaal genieten van het buitenleven, óók in uw eigen tuin. Met een houten of aluminium poolhouse bij uw zwembad of zwemvijver creëeren wij uw eigen oase. Of u nu actief baantjes trekt of ontspannen dobbert in uw zwembad: waarom zou u stoppen met genieten als u uit het water gaat? Neem plaats in uw poolhouse, zoek de beschutting en koelte onder de overkapping en geniet van het goede leven.

Vanuit uw luie stoel kijkt u uit over uw zwembad. Klaar om erin te springen. Of om nog even van het uitzicht te genieten. De keuze is aan u.


Een blik op het water

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken. Hout ontmoet staal. Licht ontmoet wonen.


Tijdloos en modern

Even bijkomen onder uw overkapping. Verwelkom de afkoeling die uw poolhouse u biedt en kijk uit over het water. Heerlijk.


Verwelkom de schaduw

Cozy chic

Schoonheid en functionaliteit komen samen. Wij creëren een comfortabele én chique ruimte. Een ruimte die elegantie en exclusiviteit uitstraalt. Een ruimte waar een ieder zichzelf kan zijn. Dat unieke gevoel noemen wij cozy chic.

Pure weelde

Een poolhouse is dé ideale aanvulling op uw zwembad. Het water en de zon heeft u al, de schaduw krijgt u van ons. Zo zult u nog langer buiten zitten. Leven wordt buitenleven.

De avond begint...

Genieten bij het zwembad kan de hele dag. Als de zon onder gaat zet u de sfeerverlichting aan. De maan en de sterren doen de rest. Voeten omhoog, het water binnen handbereik. Omarm het buitenleven. Een poolhouse van Jumbo is meer dan een overkapping: het is het ontbrekende puzzelstukje, het verlengstuk van uw zwembad.

Baden in comfort

Uw tuin, uw zwembad, uw poolhouse. Wij zetten de puntjes op de i. Verrijk uw poolhouse met sfeervolle verlichting. Integreer heaters of een panoramahaard. Integreer een sauna of een jacuzzi. Uw wensen worden werkelijkheid. Hiervoor werken wij enkel met oplossingen van topmerken, gerenommeerde binnenhuis- en tuinarchitecten en de laatste technieken. Kwaliteit ontstaat niet vanzelf, maar is voor ons wel vanzelfsprekend.

Water, licht en lucht

Een poolhouse complementeert uw zwembad of zwemvijver. Meer woongenot, meer zwemplezier. En heeft u een binnenzwembad? Onze unieke lamellen dakconstructie haalt de lucht en het licht naar binnen. Bekijk enkele van onze pareltjes.

Ontdek ook onze

Tuinkamers

Er is meer dan buiten of binnen

  • Transparatie rondom
  • Een nieuwe woonruimte
  • In weer en wind
  • Brengt het buitenleven binnen of het binnenleven naar buiten

Aluminium overkapping square

Lumineuze harmonie

  • Minimalistisch design
  • In de kleur die bij u past
  • Optimaal genieten van daglicht
  • In alle formaten te realiseren
  • Vanaf €14.500,-
goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10