Poolhouses: Zwemmen in geluk

Optimaal genieten van het buitenleven, óók in uw eigen tuin. Met een houten of aluminium poolhouse bij uw zwembad of zwemvijver creëeren wij uw eigen oase. Of u nu actief baantjes trekt of ontspannen dobbert in uw zwembad: waarom zou u stoppen met genieten als u uit het water gaat? Neem plaats in uw poolhouse, zoek de beschutting en koelte onder de overkapping en geniet van het goede leven.

Vanuit uw luie stoel kijkt u uit over uw zwembad. Klaar om erin te springen. Of om nog even van het uitzicht te genieten. De keuze is aan u.


Een blik op het water

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken. Hout ontmoet staal. Licht ontmoet wonen.


Tijdloos en modern

Even bijkomen onder uw overkapping. Verwelkom de afkoeling die uw poolhouse u biedt en kijk uit over het water. Heerlijk.


Verwelkom de schaduw

Cozy chic

Schoonheid en functionaliteit komen samen. Wij creëren een comfortabele én chique ruimte. Een ruimte die elegantie en exclusiviteit uitstraalt. Een ruimte waar een ieder zichzelf kan zijn. Dat unieke gevoel noemen wij cozy chic.

Pure weelde

Een poolhouse is dé ideale aanvulling op uw zwembad. Het water en de zon heeft u al, de schaduw krijgt u van ons. Zo zult u nog langer buiten zitten. Leven wordt buitenleven.

De avond begint...

Genieten bij het zwembad kan de hele dag. Als de zon onder gaat zet u de sfeerverlichting aan. De maan en de sterren doen de rest. Voeten omhoog, het water binnen handbereik. Omarm het buitenleven. Een poolhouse van Jumbo is meer dan een overkapping: het is het ontbrekende puzzelstukje, het verlengstuk van uw zwembad.

Baden in comfort

Uw tuin, uw zwembad, uw poolhouse. Wij zetten de puntjes op de i. Verrijk uw poolhouse met sfeervolle verlichting. Integreer heaters of een panoramahaard. Integreer een sauna of een jacuzzi. Uw wensen worden werkelijkheid. Hiervoor werken wij enkel met oplossingen van topmerken, gerenommeerde binnenhuis- en tuinarchitecten en de laatste technieken. Kwaliteit ontstaat niet vanzelf, maar is voor ons wel vanzelfsprekend.

Water, licht en lucht

Een poolhouse complementeert uw zwembad of zwemvijver. Meer woongenot, meer zwemplezier. En heeft u een binnenzwembad? Onze unieke lamellen dakconstructie haalt de lucht en het licht naar binnen. Bekijk enkele van onze pareltjes.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!