Renson terrasoverkappingen: zullen we de wind iets harder zetten?

Het is maar de vraag wat de beste reden is om een Renson terrasoverkapping te plaatsen. Het unieke lamellendak is ongelooflijk comfortabel. Wat is lekkerder dan een overkapping die u kunt openen om zo de frisse lucht toe te laten? En toch hebben veel mensen ook een andere reden: het onweerstaanbare design van de Renson overkapping. Wij houden u niet tegen…

Renson Skye

Ontdek de cabrio onder de terrasoverkappingen. Stijlvol, sierlijk én vernuftig. Dankzij de inschuifbare en roteerbare lamellen speelt u met het licht. Maximale controle, optimaal genieten. Hoe Renson dat doet? Bekijk het zelf.

Renson Skye

Renson Aero

Er gaat een wereld voor u open met de Renson Aero. Geniet het hele jaar door van het buitenleven. Buiten leven betekent buiten zijn. Investeer in uzelf.

Renson Aero

Renson Lapure

Maximaal genieten doet u met de minimalistische Renson Lapure. Deze stijlvolle overkapping is een sieraad voor uw terras en de kroon op uw buitenleven.

Renson Lapure

Renson Lagune

De Renson Lagune beschermt u tegen zon, regen en wind. Precies op de momenten dat u dat wilt. En u kunt hem ook nog eens helemaal naar eigen smaak inrichten. Buitengewoon!

Renson Lagune

Renson Camargue

Wie de overkapping Renson Camargue in zijn tuin heeft, slaat de weerberichten voortaan over. Want weer of geen weer, onder de Renson Camargue is het altijd aangenaam vertoeven. Volop schaduw, volop zon. Of alles daar tussenin, wat u wilt.

Renson Camargue

Renson Algarve

De Algarve is een fantastische overkapping die in elke buitenruimte toepasbaar is. De Algarve beschikt over het luxe lamellendak. Dat is een briljante vondst van Renson. Geen enkel ander waterdicht en windbestendig dak kunt u zo gemakkelijk openen.

Renson Algarve

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10
31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10