Renson Aero: er gaat een wereld voor u open

De volgende parel uit de koker van Renson: de Aero. Een dakconstructie waarmee u het licht écht naar binnen haalt. Dankzij zijn unieke, gepatenteerde lamellen biedt de Aero verkoeling, bescherming en zon wanneer u dat wilt. Een technisch hoogstandje dat er ook nog eens bijzonder fraai uitziet. Zo transformeert u een gewoon dak tot een bron van lucht en licht. Ongekend.

Weer of geen weer: dat wordt genieten

Dankzij de innovatieve aluminium lamellen, die in een bestaande dakconstructie ingebouwd worden, geniet u het hele jaar van het buitenleven. Weer of geen weer. Van maximaal licht tot heerlijke verkoeling. Van beschut tot heerlijk genieten van de wolken en de zon. Dag en nacht. De Aero is van alle gemakken te voorzien. Een stijlvolle investering in uzelf.

Het dak gaat eraf

Een blik van bovenaf verraad de kracht van de Renson Aero. Het unieke lamellendak geeft u controle over het licht en het weer. Speel met schaduw en zon. De eenvoudige bediening, geruisloze werking en vele personalisatiemogelijkheden veranderen een 'gewoon' dak in een kroonjuweel.

Een investering die zich terugbetaalt

Een terrasoverkapping is een investering die zich moet terugbetalen. Dubbel en dwars. Met de Renson Aero geniet u niet alleen van de zonnige dagen, maar vier seizoenen lang. Komt u thuis na een lange werkdag en gaat het regenen? Geen nood. U klapt de lamellen dicht, zet uw heaters aan en dimt uw verlichting. Voeten omhoog en genieten maar. Bedankt Renson.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10