Renson Algarve: open de lucht

Onder het lamellen dak van de Algarve hebt u alles wat u wilt. En zoveel u wilt. Buitenlucht. Zon. Schaduw. Als de lamellen zijn gesloten, beschikt u over een waterdicht dak dat tegen alle weersomstandigheden is bestand. Opent u de lamellen, dan stromen licht en lucht vrij naar binnen. Deze Renson lamellenoverkapping kunt u nergens mee vergelijken.

Heel slim: nooit een plens regenwater op uw meubilair

Rensons heeft lang nagedacht over de lamellenoverkapping. En dat is te merken aan alle details en oplossingen. Na een regenbui kan er water op het dak staan. Wat als u dan de lamellen opent? Helemaal niets. Door een speciale constructie wordt het water naar de zijkant geleid en afgevoerd. Kom er maar eens op.

Maak uw Algarve helemaal af

Uw Algarve overkapping is op zichzelf al een rijkdom in uw tuin. Maar wees niet te snel tevreden. U zou in onze showroom de accessoires en opties eens moeten bekijken. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor verticale zonwering of een glaswand aan één of meerdere zijden. Het laat zich raden dat u daardoor nóg comfortabeler op uw terras zit.

Waar zou u 'm zetten?

Kijk eens rond in uw tuin. Waar zou uw Algarve het beste passen? Op uw huidige terras of juist op een andere plaats? Omdat we de overkapping kunnen uitvoeren in een kleur naar keuze, past deze altijd optimaal bij de omgeving. Of dat nu uw woning is of het groen van uw tuin. Geef uw fantasie vast de ruimte en geniet van het vooruitzicht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin zo goed begeleid in alle keuzes, zodat we echt een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben nu.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten. ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er te zitten.