Renson Algarve: open de lucht

Onder het lamellen dak van de Algarve hebt u alles wat u wilt. En zoveel u wilt. Buitenlucht. Zon. Schaduw. Als de lamellen zijn gesloten, beschikt u over een waterdicht dak dat tegen alle weersomstandigheden is bestand. Opent u de lamellen, dan stromen licht en lucht vrij naar binnen. Deze Renson lamellenoverkapping kunt u nergens mee vergelijken.

Heel slim: nooit een plens regenwater op uw meubilair

Rensons heeft lang nagedacht over de lamellenoverkapping. En dat is te merken aan alle details en oplossingen. Na een regenbui kan er water op het dak staan. Wat als u dan de lamellen opent? Helemaal niets. Door een speciale constructie wordt het water naar de zijkant geleid en afgevoerd. Kom er maar eens op.

Maak uw Algarve helemaal af

Uw Algarve overkapping is op zichzelf al een rijkdom in uw tuin. Maar wees niet te snel tevreden. U zou in onze showroom de accessoires en opties eens moeten bekijken. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor verticale zonwering of een glaswand aan één of meerdere zijden. Het laat zich raden dat u daardoor nóg comfortabeler op uw terras zit.

Waar zou u 'm zetten?

Kijk eens rond in uw tuin. Waar zou uw Algarve het beste passen? Op uw huidige terras of juist op een andere plaats? Omdat we de overkapping kunnen uitvoeren in een kleur naar keuze, past deze altijd optimaal bij de omgeving. Of dat nu uw woning is of het groen van uw tuin. Geef uw fantasie vast de ruimte en geniet van het vooruitzicht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10