Renson Camargue: de overkapping die indruk maakt

Nee, de Renson Camargue is niet bedoeld om uw gasten te imponeren. Maar deze overkapping dóet dat wel. Het is een stoere en minimalistische verschijning. Een simpele hoofdvorm bepaalt het beeld. Daartussen bevindt zich het wondertje van Renson: het lamellendak. Als u houdt van luxe die iets toevoegt aan uw leven, past deze overkapping bij u.

Kies glazen schuif(draai)wanden

Bij Jumbo kunnen we uw Renson Camargue voorzien van glazen schuif- of schuifdraaiwanden. Glazen panelen die u openschuift of openschuift én als een pakket in de hoek draait. Ga eens na: u kunt dan niet alleen het lamellen dak zover open zetten als u wilt, maar ook de glazen wanden. Anders nog niets?

Een design dat wonderen doet

Vooruit, uw huis staat misschien niet langs de kust van de Middellandse Zee. En in plaats van de horizon ziet u wellicht de beukenhaag van de buurman. Maar eerlijk is eerlijk: het design van de Renson Camargue geeft elke locatie een bijzondere charme. Alsof u de rust van verre oorden ineens heel dichtbij brengt. En zo is het ook.

Neem de tijd: straks zit u toch droog

Neem alle tijd om te beslissen over uw eigen Renson Camargue – en alle opties erbij. Waarom zou het niet doen. Als u zonnige dagen onder deze overkapping misloopt, haalt u dat straks gewoon in op een regenachtige dag. Lamellen dicht, heaters aan, verlichting gedimd. Het najaar kan mooier zijn dan u ooit durfde te denken.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10