Renson Lapure: pure verwennerij

Als u van vrijheid houdt, zal de Renson Lapure u zeker aanspreken. Vanuit uw loungestoel heeft u veel te kiezen. Drukt u op de knop die bescherming biedt tegen zon, wind en regen? Of laat u de afstandsbediening links liggen en droomt u weg onder de stralende zon? Pure verwennerij!

Reken af met regen

Tik-tak. Heerlijk dat geluid van regendruppels op het dak. Vooral omdat u er lekker droog bij zit dankzij de Renson Lapure. Deze sfeermaker is verkrijgbaar met een innovatieve waterafvoer, die het regenwater op ingenieuze wijze laat verdwijnen in de aluminium constructie. Zelfs in halfopen toestand!

Dubbele bescherming, dubbel genieten

Eén Renson Lapure overdekt maximaal 20 vierkante meter van uw terras. Wilt u nog meer bescherming tegen zon, regen en wind? Dan koppelen we voor u twee overkappingen aan elkaar. Dubbele bescherming, dubbel genieten!

Een bloeiend buitenleven

Voortaan zijn het niet meer alleen uw planten die bloeien. Met de Renson Lapure haalt u het maximale uit alle seizoenen. Ook bij felle zon, plensbuien en harde wind. U bent gewaarschuwd: genieten van het buitenleven is verslavend.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10