Renson Skye: de cabrio onder de overkappingen

De zon breekt door, het dak gaat open en u verwelkomt de warmte en het licht. Dankzij de inschuifbare en roteerbare lamellen heeft u zoveel licht als u zelf wilt. En met zijn strakke, minimalistische uitstraling past hij niet alleen bij moderne nieuwbouwhuizen, maar ook uitstekend bij klassieke bouwstijlen.

Geef er uw eigen draai aan

Kantelen, draaien, inschuiven: de lamellen geven u maximale controle. Ideaal voor een terrasoverkapping aan uw huis, maar ook voor een vrijstaande terrasoverkapping. Van beschut tot open. U bepaalt. Heerlijk.

Een tijdloos statement

Met de Skye heeft Renson zich wederom overtroffen: een minimalistische lamellenoverkapping die helemaal naar wens is af te stemmen. Door zijn slanke frame en hoogwaardige materialen is hij tijdloos en toch modern. Een subtiele blikvanger die u maximaal laat genieten van de buitenlucht.

Schreeuw het van de daken

Genoeg over het innovatieve lamellendak. De Renson Skye is meer dan dat. Duurzaam bijvoorbeeld: gemaakt van topmateriaal, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Stijlvol: met zijn ranke staanders is de Renson Skye een prachtige aanvulling op uw woning. En te personaliseren: een andere kleur? Structuurlak? Aanvullende opties? De Skye heeft het allemaal.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10