Luxe serres: buiten begint binnen

Uw tuin is buiten en uw woonkamer is binnen. Waar kiest u voor als de ochtendzon staat de stralen maar de thermometer nog op gang moet komen? Als u ziet welke prachtige serres we samen met klanten realiseren, begrijpt u waar buiten begint. Binnen. In uw woonserre, met rondom uitzicht, rondom de beleving van het buiten zijn.

De serres van Jumbo vallen op door hun design. En soms vallen ze daardoor juist niet op. De kunst van het design is de harmonie óf juist het contrast zoeken met de architectuur van de woning. Daarbij tellen de details.


Design

De serres van Jumbo zijn niet zomaar serres. Ze zijn rondom voorzien van isolerend glas. U kunt dus ‘buiten’ zitten, en u tegelijk afzonderen van de buitengeluiden. Stilte is kostbaar.


Stil

In een serre hebt u maar weinig verwarming nodig. Laat de natuur haar werk doen. Zelfs een mager voorjaarszonnetje achter het glas kan al voor een aangename verblijfstemperatuur zorgen.


Duurzaam

Volwaardig onderdeel van uw woning

Een serre is een volwaardige verblijfsruimte. Inbraakveilig en goed geïsoleerd. Een ruimte waar u in alle seizoenen kunnen vertoeven, met zoveel glas om u heen en/of boven u als u maar wilt. Dat is een verschil met terrasoverkappingen. Zelfs als ze glaswanden hebben, blijven het echte buitenkamers.

Doordachte detaillering

In onze showroom kunt u onze serres aandachtig bekijken. En dan ziet u het. De detaillering van de kozijnen heeft veel aandacht gehad. U hebt vooral veel glas. Maar daar waar het glas aansluit op kozijnen, is een wind- en waterdichte detaillering gekozen. Zet uw luie stoel gerust vlak voor ’t raam.

Misschien vergissen de vogels zich

Als u geniet van uw ontbijt in de serre, zullen de vogels twee keer moeten kijken. Staat het bord met kruimels nu binnen of buiten? Als u de woonserre voorziet van openslaande deuren, haalt u de tuin helemaal ver in huis. Dat is het mooie van de serre. U bent dichtbij het stukje natuur dat we tuin noemen.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Accessoires

Een serre biedt u de nodige luxe. Grote kans dat u nauwelijks meer in uw woonkamer bent te vinden. Maar om de serre echt aantrekkelijk te maken voor huisgenoten en gasten, kunt u deze voorzien van de nodige accessoires.

Haal de wind naar binnen

U kunt uw serre op allerlei verschillende manieren vormgeven. Met het bestuurbare systeem, kunt u zoveel buitenlucht binnenhalen als u wilt. Het dak is waterdicht en isolerend. U kunt uw terras echter zover open laten als u wilt.

Laat die trui maar liggen

Wilt u uw serre niet voorzien van centrale verwarming en toch zo vaak genieten van deze ruimte als u wilt? Dan zijn de heaters een goede oplossing. Met infraroodlicht brengen ze in no-time uw serre op een behaaglijke temperatuur.

In de stijl van uw woning

Als we samen de vormgeving van uw serre bepalen, geeft uw persoonlijke smaak de doorslag. Net als bij de inrichting van uw interieur. Accessoires als luxe handgrepen brengen uw serre in de stijl van uw woning.

Lekker licht

In uw serre is het altijd licht, wat ons betreft. Zelfs als het donker is. Wij kunnen uw serre meteen voorzien van stijlvolle armaturen en/of ingebouwde spots. Dat is ideaal. De stroomvoorziening blijft daarmee uit het zicht, weggewerkt in de slanke constructie.

Uw huis is groter dan u dacht

U zou onze klanten eens moeten horen. Sommigen hadden verhuisplannen, of dachten aan een ingrijpende verbouwing. Uiteindelijk was het onze woonserre die én meer ruimte bracht én meer woonplezier bood. Dat zou u ook moeten ervaren. Kom in elk geval langs om u te verdiepen in de mogelijkheden. Uw huis is groter dan u dacht.

}
}
}
}
}

Ontdek ook onze

Specials

Uw droom wordt werkelijkheid

  • Unieke maatwerk oplossingen
  • Licht en design centraal
  • Ongekende mogelijkheden
  • Duurzame materialen

Tuinkamers

Er is meer dan buiten of binnen

  • Transparatie rondom
  • Een nieuwe woonruimte
  • In weer en wind
  • Brengt het buitenleven binnen of het binnenleven naar buiten
goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10