ONZE SPECIALS: UW DROOM WORDT WERKELIJKHEID

Uw huis is uw thuis. Daar wilt u optimaal genieten, tot rust komen en geïnspireerd raken. Wij halen het buitenleven naar binnen. De warmte, het licht, de vier seizoenen. Of het nu gaat om een royale buitenkamer of een strakke terrasoverkapping. De mogelijkheden zijn ongekend. Maatwerk heet dat. Of, zoals wij dat graag noemen, uw droom en onze uitdaging.

Ons maatwerk kent geen grenzen. Uw droom en onze creativiteit zorgen voor de mooiste oplossingen. Van groot tot klein.


The sky’s the limit

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken. Hout ontmoet staal. Licht ontmoet wonen.


Tijdloos en modern

Welkom licht. Onze oplossingen laten uw huis stralen. Zo wordt uw wereld groter. Genieten.


Maximaal licht

PASSIE EN VAKMANSCHAP

Iedere situatie, iedere wens is weer anders. Daarom zijn al onze oplossingen maatwerk. De mogelijkheden zijn ongekend. Uw droom, uw wens. Onze passie en vakmanschap. Zo brengen wij licht en lucht in uw leven. Het hele jaar daar door. Uw plezier maakt onze oplossingen speciaal.

Speciaal voor u

Op vakantie in uw buitenverblijf. De buitenkamer wordt uw nieuwe binnenkamer. Uw veranda uw nieuwe woonkamer. Wij maken van uw oplossing iets speciaals. En de mogelijkheden zijn groots. Pareltjes waar wij trots op zijn. Die zorgen voor een glimlach, keer op keer.

EEN STAPJE VERDER

Wij leveren een totaaloplossing. Wij denken met u mee. Van een naadloze integratie aan uw achtergevel tot een stijlvolle inrichting met open haard. De details van de details. Laat het maar aan ons over.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Naast de standaard RAL-kleuren hebben wij unieke en exclusieve afwerkingsmogelijkheden voor uw overkapping of buitenverblijf. Zo krijgt u van top tot teen, van staander tot dak, dat speciale gevoel. Bewonder ze hier:

Verzorgd tot in de puntjes

Sfeer en comfort zijn voor ons net zo belangrijk als uitstraling en design. Knisperend haardvuur, tot in de late uurtjes onder de heaters, domotica...alles tot in de puntjes verzorgd. Hiervoor werken wij enkel met oplossingen van topmerken, gerenommeerde binnenhuis- en tuinarchitecten en de laatste technieken. Kwaliteit ontstaat niet vanzelf, maar is voor ons wel vanzelfsprekend.

Waar het klokje thuis tikt...

Meer woonplezier. Daar draait het bij ons om. Onze oplossingen zijn bij ons dan ook écht duurzaam: gemaakt van hoogwaardige materialen op een verantwoorde manier, zodat u blijvend geniet. Vanaf de dag dat uw overkapping er staat. Of u plaatsneemt in uw buitenkamer. U bent thuis, u geniet. Dag in dag uit, het hele jaar door.

Ontdek ook onze

Serres

Buiten begint binnen

  • Volwaardig onderdeel van uw woning
  • Inbraakwerend en goed geïsoleerd
  • Alle seizoenen genieten
  • Omringd door glas

Tuinkamers

Er is meer dan buiten of binnen

  • Transparatie rondom
  • Een nieuwe woonruimte
  • In weer en wind
  • Brengt het buitenleven binnen of het binnenleven naar buiten
goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
- Heteren
Klantbeoordelingen
Onze klanten geven ons een:
8.8

Bekijk al onze beoordelingen

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10