Stalen terrasoverkappingen: staaltje van minimalisme

Puur design is het. Een lust voor het oog en de favoriet van architecten. De stalen terrasoverkapping van Jumbo laat zien hoe luxe en design samengaan. Bij het ontwerp van deze overkapping lieten wij ons inspireren door een minimalistische bouwstijl.

Als u de stalen overkapping goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. En vooral: hoe wij ze hebben opgelost. Technisch inventief of ronduit geavanceerd.


Design tot in detail

Het is de favoriet van de meeste klanten: het stoere antraciet staal met een subtiele houtinleg. Het verschil tussen een kale stalen constructie en een luxe overkapping.


Luxe houtinleg

Alles aan deze overkapping is van hoge kwaliteit. Van het staal en het gelaagde glas tot de geïntegreerde verlichting en windscreens of zonwering.


De beste kwaliteit

Beleef in 360°

Het design van de stalen overkapping is minimalistisch. Wat u ziet, zijn de pure vormen. Een stoere constructie van zware liggers. Alleen als u het weet – en u weet het nu – ziet u de techniek die we hierin hebben geïntegreerd. Door een effectieve combinatie van staal en aluminium komen we in de perfecte balans tussen robuustheid en gewichtsreductie. Overbodige franjes en details ontbreken. Zo’n overkapping tegen uw gevel is een statement. 

 

De favoriet van architecten

De stalen terrasoverkapping is een design van Jumbo. En in korte tijd is deze uitgegroeid tot de favoriet van architecten. Dat is niet toevallig. Architecten waarderen de minimalistische ontwerpprincipes. Neem de horizontale ligger. Deze verbergt het schuin aflopende dak. De haakse hoeken maakt de overkapping bijna kubistisch. Al bent u geen designer of architect, het resultaat zult u ook bewonderen.

De oneindige mogelijkheden

De stijl van de stalen terrasoverkapping staat vast. Maar daar is nog niets mee gezegd over úw overkapping. Wij kunnen elke denkbare uitvoering realiseren. Qua afmetingen, qua model, qua kleuren en ook qua opties en accessoires. In onze showroom komt u samen met onze specialisten tot een ontwerp waarin al uw wensen tot hun recht komen.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

Hoe gaat u uw stalen terrasoverkapping gebruiken? Wat zijn de momenten waarop u van uw terras gaat genieten? Dat zijn belangrijke vragen. Met de opties en accessoires kunnen we uw overkapping namelijk helemaal afstemmen op úw relaxmomenten.

Mooie armaturen

Met sfeerverlichting maakt u uw stalen overkapping helemaal af. Behalve voor LED-spotjes kunt u ook kiezen voor fraaie armaturen. Stijlvolle accessoires die een verrijking zijn van deze overkapping. Door ons gemonteerd en aangesloten.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch. Als de schemering invalt en de vleermuizen rondscheren gewoon buiten blijven zitten. Relaxend, genietend, pratend, lezend tot in de kleine uurtjes. Met een heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Zo pakt u ‘m beet

Veel mensen laten het niet bij een overkapping. Als u de stalen constructie rondom voorziet van een glazen wand, beschikt u ineens over een fantastische tuinkamer. Deze glazen wand is natuurlijk van hetzelfde designniveau als uw terrasoverkapping.

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Zo maakt u een statement

Een terrasoverkapping plaatst u niet voor de buren. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling een overkapping heeft. Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u een statement wilt maken waar u zélf van geniet, is de stalen overkapping een goede keuze. Uw gevel en tuin krijgen hiermee een royale uitstraling. Stoer, modern.

Ontdek ook onze

Aluminium overkapping square

Lumineuze harmonie

  • Minimalistisch design
  • In de kleur die bij u past
  • Optimaal genieten van daglicht
  • In alle formaten te realiseren
  • Vanaf €14.500,-

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10