Sunflex glazen schuifwanden: welkom zon, dag regen en wind

Als u denkt aan luilekkeren op uw eigen terras, denkt u misschien vooral aan de overkapping waar u ónder zit. Maar het leven op het terras kan zoveel mooier worden met de Sunflex glazen schuif- en draaiwanden. U zit lekker in de zon, maar beschut tegen regen en wind.

Sunflex SF 55

Een geïsoleerde vouwwand. Met één hand opent u de glazen deuren, die zich soepel opzij laten schuiven.

Sunflex SF 55

Sunflex SF 25

Een luxe schuifdraaiwand van glas. Schuif de glazen panelen op zij en parkeer ze als één compact pakket in de hoek.

Sunflex SF 25

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10