Sunflex glazen schuifwanden: welkom zon, dag regen en wind

Als u denkt aan luilekkeren op uw eigen terras, denkt u misschien vooral aan de overkapping waar u ónder zit. Maar het leven op het terras kan zoveel mooier worden met de Sunflex glazen schuif- en draaiwanden. U zit lekker in de zon, maar beschut tegen regen en wind.

Sunflex SF 20

Een prachtige glazen schuifwand. Met één vinger opent u de glazen panelen, die zich vederlicht opzij laten schuiven.

Sunflex SF 20

Sunflex SF 25

Een luxe schuifdraaiwand van glas. Schuif de glazen panelen op zij en parkeer ze als één compact pakket in de hoek.

Sunflex SF 25

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak