Sunflex SF 25: wie weet waar het glas is gebleven?

Het is een strak en bijna imponerend gezicht, zo’n enorme glaswand om uw terras. Helemaal zonder horizontale of verticale tussenstijlen. Achter het glas zit u lekker beschut. Maar als het tijd is voor buitenlucht, schuift u de glazen panelen opzij, waar u ze draait en als één pakket laat staan. Subtiel en comfortabel. Bij Jumbo zijn we trots op de SF-25 van Sunflex!

Veel glas, maar óók veel ventilatie

De glazen schuifdraaiwand SF-25 is een vondst. Zoveel glas zonder tussenstijl, en dan zo gemakkelijk te openen. Het veiligheidsglas in een dikte naar keuze is berekend op ongelukjes. Het is enorm sterk én veilig. Het is geen isolerend glas. Tussen de schuif- en draaibare glaspanelen zitten kleine openingen van zo’n 2 tot 4 mm. Dat is precies genoeg voor een natuurlijke ventilatie op uw terras.

Overal is over nagedacht

De Sunflex SF-25 is zo ontworpen, dat deze overal toepasbaar is. En dat is ideaal. Is uw terras niet helemaal egaal? Met een speciaal hoogtecompensatieprofiel is dat zo opgelost. Wilt u de glazen panelen niet naar binnen maar naar buiten draaien? En dan het liefst naar links én rechts? Ook dat gaan we maken. Dat is het voordeel van de glazen schuifdraaiwanden van Sunflex.

U heeft maar één reden om het niet te doen

Als u moeite hebt om wakker te blijven op een winddicht terras, als u liever vroeg naar bed gaat dan van de sterrenhemel geniet achter het glas, als u een paar dagen in het jaar buiten zitten wel genoeg vindt. Als u… Zelfs die ene reden die kunt hebben, is geen goede reden meer als u eenmaal een SF-25 hebt. Overtuig uzelf

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!