Sunflex SF 55: maak van uw woonkamer een buitenkamer

Altijd het gevoel hebben van buiten, terwijl u gewoon binnen bent. Genieten van zonnestralen, terwijl het buiten koud is. Het rustgevende getik van vallende regendruppels, zonder dat u nat wordt. Dat is het voorrecht van glas. Ervaar hoe uw dromen werkelijkheid worden door de glazen vouwwand Sunflex SF 55.

Het past altijd

Het grote pluspunt van Sunflex vouwsystemen? Veelzijdigheid! Bij Jumbo vindt u glazen vouwwanden in verschillende diktes. U bepaalt of de vouwwand naar binnen of naar buiten opengaat. Maar een ding staat vast: u bent verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Haal de zon in huis.

Houden van hout

De stabiele constructie en natuurlijke uitstraling zijn precies de redenen waarom u kiest voor de SF 55 met de optionele hout-uitstraling. De vouwwand straalt niet alleen warmte uit, maar voelt ook warm aan. De combinatie met glas staat garant voor uitstekende warmte-isolatie.

Technische hoogstandjes

De SF 55 bestaat uit meerdere panelen die opvouwen wanneer u de deur openschuift. De kracht schuilt ‘m in de details. Bijvoorbeeld in de speciale paddenstoel-kopsluiting en scharnieren, die staan voor optimale dichtheid en veiligheid. Zo komen kwaliteit en duurzaamheid samen.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!