Vrijstaande terrasoverkappingen: omarm de vrijheid

Een vrijstaande overkapping van Jumbo is als een oase in de woestijn. Een parel met een ongekende aantrekkingskracht. Zo geniet u nog meer van uw tuin en thuis. Voorzien van alle gemakken en comfort, uitgerust in de stijl die bij u past. Met de kenmerkende kwaliteit van Jumbo. Vrijstaand. Vrijheid.

Glazen wanden die naadloos in elkaar schuiven. Het zijn details. Maar wel de details waar het om gaat.


Functioneel strak

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken. Hout ontmoet staal. Licht ontmoet wonen.


Tijdloos en modern

Met een vrijstaande overkapping kiest u het uitzicht. Heerlijk genieten van uw omgeving.


Omringt door de natuur

Met een vrijstaande terrasoverkapping van Jumbo voegt u een pronkstuk toe aan uw tuin. Een extra thuis met een ongekende aantrekkingskracht. Het design? Zoals u dat wilt. Wilt u stoer en robuust? Kies dan bijvoorbeeld voor onze houten overkappingen met glas. Liever slank en modern? Onze aluminium 'square' overkapping is minimalisme is optima forma.

Laat het los

Letterlijk. Want een overkapping van Jumbo hoeft niet aan uw gevel. Vrijstaand betekent vrijheid. Vrijheid van plaatsing. Vrijheid van uitzicht. Laat uw fantasie de vrije loop. Dat doen wij ook. En zo krijgt u de overkapping van uw dromen.

Uw nieuwe vakantiewoning

Nou vooruit, misschien geen vakantiewoning. Maar met behulp van onze glazen schuifwanden verandert uw vrijstaande terrasoverkapping in een heuse buitenkamer. Kom tot rust in uw eigen tuin. Voorzien van alle gemakken en de laatste technieken. Gloedvolle LED-verlichting, geïntegreerde heaters, stijlvolle handgrepen. Aan alle details wordt gedacht.

Ruime keuze in oppervlaktebehandeling

Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen, zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen, bewonder ze hieronder:

Accessoires

Hoe gaat u uw vrijstaande terrasoverkapping gebruiken? Wat zijn de momenten waarop u van uw terras gaat genieten? Dat zijn belangrijke vragen. Met de opties en accessoires kunnen we uw overkapping namelijk helemaal afstemmen op úw relaxmomenten.

Mooie armaturen

Met sfeerverlichting maakt u uw stalen overkapping helemaal af. Behalve voor LED-spotjes kunt u ook kiezen voor fraaie armaturen. Stijlvolle accessoires die een verrijking zijn van deze overkapping. Door ons gemonteerd en aangesloten.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch. Als de schemering invalt en de vleermuizen rondscheren gewoon buiten blijven zitten. Relaxend, genietend, pratend, lezend tot in de kleine uurtjes. Met een heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Zo pakt u ‘m beet

Veel mensen laten het niet bij een overkapping. Als u de stalen constructie rondom voorziet van een glazen wand, beschikt u ineens over een fantastische tuinkamer. Deze glazen wand is natuurlijk van hetzelfde designniveau als uw terrasoverkapping.

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Visuele aantrekkingskracht

Een terrasoverkapping plaatst u niet voor de buren. Maar het oog wil ook wat. Van binnen en buiten, u raakt niet uitgekeken op uw vrijstaande terrasoverkapping. En dat uw familie en vrienden vol ontzag naar uw buitenverblijf kijken? Een leuke bijkomstigheid.

Ontdek ook onze

Aluminium overkapping square

Lumineuze harmonie

  • Minimalistisch design
  • In de kleur die bij u past
  • Optimaal genieten van daglicht
  • In alle formaten te realiseren
  • Vanaf €14.500,-

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-

 Jaarlijks steken wij veel tijd en energie in het (door-)ontwikkelen van onze producten, vandaar dat al onze producten beschermd zijn met het BBIE-modelrecht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10