Weinor terrasoverkappingen: vergeet de overkapping: geniet!

Gewoon de zon op uw gezicht voelen. Of juist genieten van een verademend briesje in de schaduw. Het kan zo simpel zijn. De terrasoverkappingen van Weinor zorgen ervoor dat uw terras altijd een aangename plaats is om te vertoeven. U hoeft niet aan uw overkapping te denken. Dankzij de solide constructie van de Weinor overkappingen zit u altijd rustig en vooral relaxt.

Weinor Plaza Viva

Het betere alternatief voor het knikarmscherm. Vooral als u een flink terras hebt en met uw gasten van de schaduw wilt kunnen genieten. Een sterke constructie met zonwerend doek.

Weinor Plaza VIVA

Weinor

Met Weinor bieden we een complete oplossing. Niet alleen een sterke constructie, zonwerend doek en/of glaswanden, maar ook verlichting en besturing.

Weinor glasoase

De glazen wanden van Weinor veranderen uw terras in een buitenkamer. Dat is lekker: u zit eerder, langer en vaker buiten. Achter glas.

Weinor Glasoase

Weinor terrazza

Een oase van glas. Zoveel als u maar wilt: boven u, naast u, voor u. Altijd bescherming, maar ook altijd uitzicht. Dat is de Weinor Terrazza.

Weinor Terrazza

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak