Weinor terrasoverkappingen: vergeet de overkapping: geniet!

Gewoon de zon op uw gezicht voelen. Of juist genieten van een verademend briesje in de schaduw. Het kan zo simpel zijn. De terrasoverkappingen van Weinor zorgen ervoor dat uw terras altijd een aangename plaats is om te vertoeven. U hoeft niet aan uw overkapping te denken. Dankzij de solide constructie van de Weinor overkappingen zit u altijd rustig en vooral relaxt.

Weinor Plaza Viva

Het betere alternatief voor het knikarmscherm. Vooral als u een flink terras hebt en met uw gasten van de schaduw wilt kunnen genieten. Een sterke constructie met zonwerend doek.

Weinor Plaza VIVA

Weinor W17easy

De glazen wand W17easy van Weinor veranderd uw terrasoverkapping in een tuinkamer. Dat is lekker: u zit eerder, langer en vaker buiten. Achter glas.

Weinor W17easy

Weinor Glasoase

De glazen wanden van Weinor veranderen uw terras in een buitenkamer. Dat is lekker: u zit eerder, langer en vaker buiten. Achter glas.

Weinor Glasoase

Weinor Terrazza

Een oase van glas. Zoveel als u maar wilt: boven u, naast u, voor u. Altijd bescherming, maar ook altijd uitzicht. Dat is de Weinor Terrazza.

Weinor Terrazza

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

31 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10