Weinor Glasoase: een oase, dat is het woord

Hoe voelt het om elke dag buiten te kunnen zitten, knipperend tegen het zonlicht, met de zachte streling van een zomerbriesje door uw haren? Hoe voelt het om zelfs op uw terras gewoon binnen te zitten, ook als de lucht betrekt en de buien losbarsten? Inderdaad. Het is een oase. Om precies te zijn: het voorrecht van de Weinor Glasoase.

Glas onder, glas boven
Glas onder, glas boven

Als u de glazen vouwwand combineert met een glazen overkapping, baadt u rondom in het zonlicht. In het voorjaar en het najaar zit u daardoor al snel op uw terras. De beste heater is nog steeds zon achter glas. Geniet ervan.
Luxe handgreep
Luxe handgreep

Transparantie. Dat is de kracht van de Weinor Glasoase. Rondom glas. Om al dat glas aan de kant te schuiven, hebt u niet meer nodig dan deze mooie handgreep. Puur design. Dankzij de doordachte rails en het loopwerk, schuift u de glazen panelen gemakkelijk opzij.
Licht in de tuinkamer
Licht in de tuinkamer

Natuurlijk bent u niet afhankelijk van zonlicht in uw tuinkamer. Wij zorgen voor de nodige verlichting. Een gewilde optie zijn de geïntegreerde spotjes. Ideaal als heldere werk- of leesverlichting, dimbaar tot romantische sfeerverlichting.

Het verschil met een serre

Als u een overkapping hebt met de Weinor Glasoase, begint uw tuinkamer veel op een serre te lijken. Met één verschil: de Weinor Glasoase is niet volledig isolerend afgesloten. Het glas houdt wind en neerslag tegen. Maar voor een serre hebben we andere vouwwanden, die maximale isolatie en inbraakveiligheid bieden.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw terras verandert in een buitenkamer. Het is nog steeds de plaats waar u lekker kunt barbecueën of relaxen. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om een buitenkamer te realiseren. Misschien kent u de Weinor Glasoase ook al langer dan vandaag. Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Verrijk uw leven met een plaats om te relaxen. Beschut door de Weinor Glasoase. Welkom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!