Weinor Plaza Viva: altijd schaduw bij de hand

Soms lijken we een beetje verwend. Hebben we eindelijk het mooie weer waar we naar verlangden, maar zoeken we toch graag de schaduw op. Wat betekent dat voor uw zonnige terras in de achtertuin? Helemaal niets. Blij rustig zitten. Laat het doek van uw Weinor Plaza Viva geruisloos uitrollen, zover als u wilt, en maak het uzelf gemakkelijk…

Slimme combinatie: Weinor Plaza viva én windschermen

Bij Jumbo hebben we handige windschermen voor gebruik rond het terras. U kunt ze zien als verticale zonwering. U rolt de windschermen heel eenvoudig van links naar rechts uit de behuizing, en uw terras is aan de voor- of zijkant winddicht. Heel comfortabel.

U heeft niet perse een gevel nodig

Natuurlijk: de overkapping Weinor Plaza Viva plaatsen veel mensen tegen hun achtergevel. Maar dat hoeft niet. U kunt deze overkapping met doek ook tegen bijvoorbeeld een tuinmuur plaatsen. Of zelfs vrijstaand. Daarmee creëert u een schaduwrijke plaats in uw tuin, waar u maar wilt.

Stel u eens voor...

Denk u eens in hoeveel extra plezier u van uw terras hebt als u onder het doek van de Weinor Plaza Viva kunt zitten. Is het geen weer om buiten te zitten, dan is uw terras helemaal open. Eigenlijk zou u dat op z’n minst eens van dichtbij moeten bekijken. In onze showroom kan dat. U begrijpt dan ons enthousiasme over deze betaalbare overkapping!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!