Weinor Terrazza: het regent, zullen we buiten gaan zitten?

Wat is het fantastisch als u op een regenachtige zomerdag lekker buiten kunt zitten. U hoort het zachte getik van de druppels op het glas boven u. Natuurlijk, u wacht op de zon. Maar dankzij de Weinor Terrazza houdt u het zomergevoel. Lekker droog op uw eigen terras, gewoon buiten zitten. Doen!

Maak uw Weinor Terrazza zo dicht als u wilt

In de basis heeft de Weinor Terrazza alleen een glazen overkapping. Dat is al een luxe voorziening. Maar u kunt ook nog eens kiezen voor glas rondom. Schuif-draaibeglazing of horizontale schuifwanden. Maak uw overkapping van glas zo open of gesloten als u wilt.

Warmte én schaduw

Onder het glas van de Weinor Terrazza is het al heel snel behaaglijk. En de warmte blijft lang hangen, tot in de kleine uurtjes. Maar wat als de zon hoog aan de hemel staat? Wij voorzien uw glazen overkapping van een zonwerend doek. Met een druk op de knop tovert u de schaduw tevoorschijn. Heerlijk.

Een goede investering voor bestaande woningen

U woont misschien al jaren in uw huidige woning. Maar het zou wel eens kunnen zijn, dat u uw terras nog moet ontdekken. Écht ontdekken. Met een Weinor Terrazza schept u een nieuw stukje wereld achter uw huis. Of beter: u creëert nieuwe momenten. Een goede investering.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!