Weinor W17easy: schuif de wereld open!

Eigenlijk hoort het wel een beetje bij het buiten zitten. Het gevoel van de wind en de zon, het verschil dat één wolkje aan de hemel al kan maken. Voortaan speelt u met dat gevoel. Met de glazen schuifwand W17easy van Weinor kunt u zelf doseren hoeveel ‘buiten’ u wilt hebben. Heerlijk.

Zo werkt het: de één neemt de ander mee

Het principe van de glazen schuifwand W17easy van Weinor is eenvoudig. U schuift één glazen paneel naar links of rechts. Dankzij geïntegreerde meenemers schuiven alle volgende panelen automatisch mee. Heel soepel. Dat is comfort waar u dagelijks plezier van krijgt.

Een glaswand in stijl

Het glas van de W17easy is enorm sterk. Veiligheidsglas, ook nog eens verkrijgbaar in extra dikke uitvoeringen. De glazen panelen ogen zo stijlvol, omdat ze uitermate subtiel en transparant zijn vormgegeven. Het panorama wordt niet onderbroken door tussenstijlen. En zelfs het beslag, zoals de handgrepen, is heel onopvallend geïntegreerd.

Wat wilt u anders dichtschuiven?

Als u vaker buiten wilt kunnen zitten, is de Weinor W17easy echt de ideale glazen schuifwand. Sterk, stijlvol en comfortabel. Dat zijn de woorden die onze klanten eraan geven. Zo’n glazen schuifwand is gewoon echt de beste oplossing om meer uit uw terras – of beter: uw vrije tijd – te halen.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barneveld, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

  • Jumbo heeft ons gelijk vanaf het begin erg goed begeleid in alle keuzes, zodat we nu een heerlijk verlengstuk van ons huis hebben.

  • ‘s Zomers draaien we de raamdelen open en waait het lekker door, terwijl we in de winter met een beetje zon voldoende warmte hebben om er behaaglijk te zitten. Dankzij Jumbo zitten we het hele jaar buiten.

  • Onze situatie vroeg om een maatwerkoplossing. Bij Jumbo wordt er oplossingsgericht gedacht en is er een tuinkamer gerealiseerd die optimaal bij ons huis past!